Damir Mulaomerović

 SCREENSHOT SPORTKLUB
PROBLEMI UZ TEREN

VIDEO: Trenutak koji je mnogima promaknuo! Pogledajte nezgodu našeg izbornika u trenucima velike drame

Damir Mulaomerović završio je na podu usred posljednje četvrtine sinoćnje utakmice
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2022. 14:04

Hrvatska košarkaška reprezentacija poražena je od Finske sa 79-81 u utakmici posljednjeg kola skupine C prvog kruga europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine. Naši košarkaši tako su u nedjelju ostali bez plasmana u drugi krug i izgleda da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo.

No, nisu samo naši košarkaši imali problema na parketu riječke dvorane Zamet. Imao ih je i naš izbornik Damir Mulaomerović koji je sredinom posljednje četvrtine doživio manju nezgodu. Naime, Mulaomerović je tijekom susreta izveo ‘špagu‘ i završio na podu. Pretpostavlja se, zbog skliskog parketa.

Srećom, izbornik je, koliko je poznato, izbjegao ozljedu, a odmah u pomoć priskočili su mu ostali članovi stručnog stožera.

ŠPAGU MULAOMEROVIĆA U RIJECI POGLEDAJTE OVDJE

- Što reći nakon ovakvog poraza. Sve smo imali u svojim rukama. Promašili smo 13 slobodnih bacanja što je previše za ovakvu utakmicu. Puno loših odluka u zadnjoj minuti. Pobijedili smo sami sebe. Nismo bili smireni na zadnjim bacanjima. Rekli smo da lopta ide Bogdanoviću ili Hezonji i ne znam kako je završila kod Gnjidića. Ne krivim ga, mlad je, odrasta, ali teško je kad zbog toga ispadneš. Ne mogu prigovoriti želji igrača. Svi smo potišteni, ja pogotovo, jer smo uložili jako puno energije da bismo pobijedili u ovoj utakmici, komentirao je Mulaomerović nakon utakmice.

Linker
19. travanj 2024 16:21