Laurence Griffiths/Getty Images
LJUTITA REAKCIJA

'MAKNITE SVOJE RUKE JE**NI IDIOTI!' Klopp izgubio živce i otresao se na navijače uoči Liverpoolove utakmice odluke, pogledajte zbog čega je poludio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. ožujak 2020. 09:49

Jürgen Klopp nazvao je neke Liverpoolove navijače 'je**nim idiotima' uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida na Anfieldu.

Razlog? Činjenica da su ga spomenuti navijači željeli pozdraviti popularnim 'high-fiveom', koji dakako podrazumijeva kontakt dlanom. U doba kada je svijet preplavio strah od koronavirusa i kada se utakmice otkazuju na sve strane i nije baš prepametan potez, što im je Klopp jasno dao do znanja.

Prvo se namrštio, a onda je na njih poviknuo: 'Maknite svoje ruke je**ni idioti!!'

Rukovanje je zabranjeno u Premiershipu i ligama diljem Europe kako bi se smanjila opasnost od prenošenja virusa, pa su se zato i Klopp i Simeone uoči susreta pozdravili laktovima.

Kloppovu ljutitu reakciju pogledajte OVDJE.

Nakon utakmice i poraza u produžetku 3:2 Klopp je pak rekao da ne razumije Atleticov stil igre.

"Ne razumijem da s kvalitetom koju posjeduju igraju ovakvim nogometnim stilom. Ali pobjednik je taj koji je uvijek u pravu. Igrači poput Kokea, Saula, Nigueza i Llorentea bi mogli igrati normalno, ali oni stoje na svojoj polovici i čekaju kontru. Ali to je ok, oni su pobijedili i tako je kako je", rekao je Klopp.

Linker
19. travanj 2024 01:30