Getty Images
TRAŽENA ROBA

BARCA VODI BITKU ZA STRAŠNOG VEZNJAKA! TALIJANI TRAŽE MILIJUNE I JOŠ DVOJICU IGRAČA Katalonski mediji otkrili na koga su to na Nou Campu bacili oko

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2020. 11:38

Jedan od nogometaša oko kojeg se u posljednje vrijeme podiglo najviše prašine je Interov Lautaro Martinez za kojeg je navodno najveći interes pokazala Barcelona.

Talijanski i Španjolski mediji već se mjesecima zabavljaju ovim transferom, a izgleda kako bi se čitava priča uskoro mogla i privesti kraju. Naime, katalonski Sport tvrdi kako je klub sa Nou Campa spreman za sjajnog Argentinca ponuditi 60 milijuna eura i još dvojicu nogometaša.

Iako nije bilo riječi o imenima, Katalonci podsjećaju da je Inter prije nekoliko tjedana bio zainteresiran za Nelsona Semeda i Carlesa Alenu što bi uz spomenutih 60 milijuna eura bilo blizu odštetne klauzule od 111 miijuna eura koliko Martinez ima u svom ugovoru.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 12:  Lautaro Martinez of FC Internazionale looks on during the Coppa Italia Semi Final match between FC Internazionale and SSC Napoli at Stadio Giuseppe Meazza on February 12, 2020 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

U jednom trenutku kao dio posla spominjao se i Arturo Vidal koji se nije pretjerano naigrao prošle sezone, ali izgleda kako do te razmjene ipak neće doći. Osim Barcelone za Lautara je interes pokazao i Real Madrid u jednom trenutku, ali Barcelona je jasno dala do znanja tko je prva želja.

Lautaro je ove sezone postigao 16 pogodaka u 31 nastupu za Inter, a posebno dobre partije pružao je u europskim utakmicama.

Linker
19. travanj 2024 13:19