PIETER STAM DE JONGE
AKTERI VELIKE POBJEDE

Ademi: Slavit ćemo, ali kasnije; Majer: Ispalo je da smo lako došli do europskog proljeća

Modre već u nedjelju očekuje nova HNL-obveza, imaju hrvatski prvaci težak raspored.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. prosinac 2020. 22:51

Kapetan Arijan Ademi odsad sa 77 nastupa vijori na vrhu povijesne klupske ljestvice igrača s najviše nastupa u europskim natjecanjima!

- Sretan sam i zadovoljan. Neće međutim biti vremena za proslavu, imamo Slaven Belupo u nedjelju, onda CSKA, pa Rijeku... Imamo stvarno težak raspored, trebamo to odraditi, pa poslije slaviti. Završili smo kao prvi u skupini, ali za ždrijeb sada još nema želja. Kasnije ćemo razmišljati o tome - kazao je Ademi

image
SN

Osvrnuo se i na činjenicu da Modri opet nisu primili pogodak.

- Pa, to mi izgleda nekako nemoguće, ali i pokazuje kakva smo momčad. Svaka čast svima od napada do obrane.

Lovro Majer je također isijavao ogromno veselje.

- Kao i cijela momčad, jako sam sretan. Na kraju je ispalo da smo se dosta lako plasirali u europsko proljeće, mislim da smo samo pokazali ono što jesmo i koliko vrijedimo, što sam tvrdio od samog početka. Također, sretan sam i zbog postignutog pogotka. Kod prvog pogotka akcija je bila sjajna, a kod drugog mislim još i bolja. Bio sam iznenađen kad je sudac mahao zaleđe, jer sam znao da ne mogu biti u zaleđu. Hvala Bogu, sve je dobro ispalo. Puno nam znači zbog samopouzdanja što smo prvi u skupini. Ali ne razmišljamo o ždrijebu, idemo odraditi i ovu utakmicu s CSKA pobjednički - zaključio je Majer.

Linker
15. travanj 2024 10:39