RONALD GORSIC/CROPIX
Novosti iz Maksimira

Dinamo objavio rezultate testiranja na koronavirus uoči super važnog gostovanja u Austriji

Utakmica Europske lige Wolfsberger-Dinamo na rasporedu je u četvrtak s početkom u 18.55...
Piše: SNObjavljeno: 24. studeni 2020. 10:55

U redovima Dinama obavili su najnovije testiranje na Covid-19 uoči gostovanja kod austrijskog Wolfsbergera u 4. kolu Europske lige i sjajna je vijest što su svi testovi - negativni.

Dakle Dinamo je 'korona free', a sukladno propozicijama UEFA natjecanja svaka momčad i delegacija dužni su odraditi testiranje uoči svake pojedine europske utakmice.

Inače, utakmica Wolfsberger-Dinamo na rasporedu je u četvrtak s početkom u 18.55, a momčad Modrih putuje u Austriju u srijedu.

Isti dan na rasporedu je konferencija za medije i posljednji trening uoči utakmice, objavili su na službenoj web-stranici Dinama.

Austrijanci bez Tafernera, upitan i vratar Kofler

Ne zna se koga će u vatru protiv Dinama gurnuti Ferdinand Feldhofer, trener WAC-a, ali zna se da u momčadi neće biti Matthäus Taferner, koji je u Zagrebu dobio dva žuta kartona te će prisilno propustiti ovu utakmicu. Upitan je, pak, za utakmicu prvi vratar Alexander Kofler (34), koji nije branio ni protiv Altacha, jer još nije “izišao” iz korone i pitanje je hoće li i u kakvoj formi biti dostupan protiv Modrih. Ne bude li branio na gol će Manuel Kuttin (26), koji je u Europi branio samo u pretkolima, još nema nastup u skupini Europske lige.

Linker
25. travanj 2024 00:14