SCREENSHOT
KAKAV ISPRAĆAJ

Video: Delije upale na trening Zvezde i napravile šou! Evo što su priredili igračima uoči puta na Cipar

Nakon ovoga, rezultat u dvoboju s Armencima ne bi trebao doći u pitanje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2020. 11:15

Geopolitičko stanje između Armenije i Azerbajdžana nije dobro, a to se reflektira i na nogometna zbivanja. Jer, nogometaši beogradske Crvene zvezde trebali su u četvrtak, baš u armenskoj prijestolnici Jerevanu odigrati dvoboj playoff-runde Europske lige protiv tamošnjeg Ararata. No neće moći zbog - rata.

Krovna europska nogometna federacija (UEFA) odredila je da se susret mora igrati na neutralnom terenu. Kao takav, poslužit će "balon" na Cipru, u Nicosiji. Podsjetimo, iz Nyona su početkom ljeta odredili četiri zemlje "balona" u kojima se mogu igrati kvalifikacijski susreti za plasman u Ligu prvaka i Europsku ligu, u slučaju da u zemlji iz koje dolazi klub domaćin vladaju neke korona-mjere ili restrikcije oko zabrane ulaska gostujućem klubu.

Tako će Cipar, odnosno gradski stadion u Nicosiji ugostiti Ararat i Zvezdu zbog ratnog stanja u Nagorno-Karabahu. Zvezda je otišla na put za Cipar, a igrače i stručni stožer ispratili su najvjerniji navijači, Delije, i to spektakularnom bakljadom na zadnjem treningu.

Zanimljivo, Zvezda će igrom slučaja, igrati na istom stadionu na kojem je već jednom ove sezone ispala. Dogodilo se to baš protiv domaćina Omonije, u 3. pretkolu Lige prvaka, i to nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca. Beograđani su ovoga puta izraženi favoriti, mnogi tvrde da njihov plasman u skupine Europske lige ne bi trebao doći u pitanje.

Linker
23. travanj 2024 11:39