CROPIX
ZA SVAKU POHVALU

HEROJ EPSKE VATRENE PRIČE JOŠ JEDNU HUMANITARNU AKCIJU ODRADIO U TAJNOSTI: Velika donacija splitskoj i zadarskoj bolnici 'Hvala Bogu pa mogu pomoći'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2020. 20:27

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić donirao je mnogo novca za zadarsku i splitsku bolnicu kako bi im pomogao u ovim teškim, kriznim vremenima za borbu protiv koronavirusa. Srebrni vratar iz Rusije Zadru je donirao čak 400 tisuća, a Splitu, odnosno njegovoj bolnici pridodao je 100 tisuća kuna.

Subašić je to učinio u sklopu Hajdukove akcije "Dišimo kao jedno", u kojoj je već prikupljeno preko 400 tisuća kuna. Vratar francuskog Monaca se po povratku kući našao u samoizolaciji, a prva stvar koju je napravio nakon izlaska iz kuće bila je - otići u banku i uplatiti spomenuti novac.

- Hvala dragom bogu pa imam i mogu pomoći – kratko je kazao Subašić, koji već dugo izbjegava javne istupe i intervjue. Nije htio ni govoriti o ovoj, ali je vijest već procurila u javnost. Subašić humanitarne geste uvijek čini tiho, bez prevelike pompe. Tako je bilo i ovog puta.

Podsjetimo, već ranije su hrvatski reprezentativci skupili novac zajedno, a onda su se igrači privatno odlučili darovati još ponešto.

Linker
19. travanj 2024 03:17