Varazdin, 070810.Stadion NK Varteks.Prva HNL, 3.kolo.Varteks - Dinamo. Na fotografiji: Ante Rukavina i Milan Badelj.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
DINAMOV DOKAPETAN

Badelj: Bit će gušt igrati protiv Perišića, ali morat ćemo se naraditi da ga uštopamo

Živimo za tu utakmicu, jedva je čekamo, svjesni smo njenog značaja. Ovo nam je velika prigoda, vjerujem da si nećemo dopustiti da je propustimo - kaže Badelj
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 20. listopad 2010. 20:31

ČATEŽ - Dinamov dokapetan Milan Badelj otkriva kako diše plava svlačionica:

- Živimo za tu utakmicu, jedva je čekamo, svjesni smo njenog značaja. Ovo nam je velika prigoda, vjerujem da si nećemo dopustiti da je propustimo. Svjesni smo svoje kvalitete, baš spremni za dobar rezultat - najavljuje Badelj, koji bi trebao biti bliže vratima, kao desni prednji vezni, kao i u Osijeku.

- Činjenica je da sam se digao u odnosu na početak sezone. Samim time poraslo mi je i samopouzdanje, nadam se da ću to prezentirati i u četvrtak.

Što izravni (u prekidima), a što neizravni suparnik Badelju će biti kolega iz mlade vrste Ivan Perišić, opasan na zemlji i iz zraka.

- Ako ćemo igrati obojica, bit će mi gušt (smijeh). Ivan je jako dobar igrač, morat ćemo puno posla napraviti da ga uštopamo, kako bi naši izgledi za pobjedu bili veći.

Iako su svjesni da ih neće biti na Sjeveru, igračima mnogo znači što su ih BBB-i došli bodriti u utorak popodne na Hitrec-Kacijanu.

- Kako smo se osjećali? To je promjena, svakako. Treninzi su nam i inače otvoreni, ali prazni. Uvijek je ljepše i igrati, ali i trenirati pred punim tribinama - poručio je Badelj.

Vremenska prognoza najavljuje prohladno, ali suho vrijeme. Ponovi li se posjet od Villarreala (20.000), adrenalinski podražaj bit će valjda dovoljan za novi pothvat.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:49