MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
PREDSJEDNIK JASAN

‘Čini mi se da je bio penal za Goricu‘ Mišković otkrio i koji ga je nogometaš Rijeke najviše razočarao

‘Smatram da je kod igrača veliki problem koncentracija, ali to će Tomić i njegov stožer riješiti‘
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2021. 21:25

U 10. kolu Prve HNL Gorica i Rijeka su odigrali nevjerojatnu utakmicu prepunu dramatike i preokreta. Gorica je, naime, vodila 2-1, potom je Rijeka okrenula na 3-2 i imala igrača više, a za sam finiš susreta ostavljena je posljednja epizoda lude utakmice.

Prvo je Fruk sjajnim udarcem pogodio suprotni kut gostujućih vrata za 3-3, ali je već u idućem napadu poentirao Pavičić za konačno slavlje Rijeke od 4-3. Tom pobjedom je Rijeka skočila na prvo mjesto ljestvice, dok je Gorica upisala drugi ligaški poraz u nizu.

Nakon susreta puno je govora bilo i nedosuđenom penalu za Goricu kojeg je prokomentirao i predsjednik Rijeke Damir Mišković u razgovoru za regionalnu televiziju Kanal Ri.

- Važno je da smo vodeći, imamo pregršt sjajnih igrača u napadu i vodi se velike borba za mjesto u udarnoj momčadi, a vjerujem da će trener uskoro posložiti i posljednji red. Bio sam siguran da smo problem u obrani riješili s Velkoskim koji igra za reprezentaciju Makedonije, ali on trenutačno ima velikih oscilacija u igri, rijetko odigra tako dobro kao za reprezentaciju i on je za mene veliko razočaranje. Smatram da je kod igrača veliki problem koncentracija, ali to će Tomić i njegov stožer riješiti. Penal? Na prvu se možda, kao i kod opravdano dosuđenog jedanaesterca ne vidi jasno je li bilo prekršaja, ali kada se pogleda VAR snimka, čini mi se da ga je Smolčić udario po nozi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 14:23