UREĐENJE DOMA

Ne, ne trebate neograničen budžet kako bi vaša kupaonica izgledala luksuznije!

hansgrohe Rainmaker nadglavni tuš/RainSelect termostat
 PROMO
Od promjene boje do modernih trikova s pločicama, pogledajte ove pristupačne ideje za vrhunski izgled kupaonicama koje si možete priuštiti i uz ponešto manji budžet.

Iako svi volimo provoditi sate gledajući slike prekrasnih dizajnerskih kupaonica i maštati o tome da i naša izgleda kao da ju je kreirao vrhunski stručnjak, možda nećemo imati budžeta za sve kad dođe vrijeme za uređenje vlastitih kupaonica. To ne znači da vaše preuređenje mora biti generičko i nenadahnuto. Postoji mnogo načina za postizanje vrhunskog izgleda uz pristupačne cijene. Donosimo 10 trikova kako i vaša kupaonica može izgledati kao iz najpoznatijih svjetskih magazina.

Čarolija mramora

Mramor stvara upečatljivu estetiku. Neki trendovi dolaze i odlaze, ali čini se da mramor traje vječno, što je jednako dobro kao i razlog zbog kojeg su ga Rimljani voljeli u svojim toplicama. Kao prirodni materijal, svaki komad kamena ima jedinstvene žile pa nikada nećete dobiti isti izgled dva puta. Pojedinačni komadi mramora pretjerano su skupi, ali željeni izgled možete dobiti i keramičkim pločicama s mramornim efektom, s iznenađujuće učinkovitim rezultatima.

Instalirajte tuševe i miješalice u boji (posebnoj završnoj obradi)

Dodajte karakter svojoj kupaonici najnovijim trend bojama. Nove polirane nijanse i mat boje stvaraju osobni izgled na bilo kojim umivaoniku, kadi ili tušu. Uz dvije najpopularnije hansgrohe linije miješalica u pet novih dizajna završnih obrada (boja površina); od brušene bronce, brušenog crnog kroma, poliranog zlata pa do mat crne/bijele miješalice. Izrazite svoj osobni stil pomoću ovih mogućnosti dizajna kako biste stvorili vlastitu oazu u kupaonici. Trend boje mat crne i mat bijele obožavaju ljubitelji moderne arhitekture. Kada se koriste kao namjerni kontrast, daju „ono nešto“ u Vašoj kupaonici. Također mogu djelovati vrlo učinkovito u kombinaciji s tamnim umivaonicima ili kada se koriste za isticanje sinergije šarenih detalja u prostoru. Elegantna jednostavnost mat bijelih i crnih miješalica/tuševa dat će konačni pečat svakoj kupaonici s modernim namještajem.

Oživite prostor stropom u boji

Prateći najnovije trendove, vaša će se kupaonica osjećati vrhunski. Podignite pogled i obojite svoj strop u bilo koju boju, osim u bijelu! Korištenje tog petog zida pružit će sobi dašak sjaja i originalnosti koji se može postići s minimalnim ulaganjima i trudom. Uskladite boju stropa s detaljima u vašoj kupaonici za jedinstven i luksuzni izgled.

Izrazite se kroz podove

Prekrasno popločen pod može učiniti da vaša kupaonica izgleda zapanjujuće. Ako kupaonske sanitarije i namještaj ostanu bijeli i jednostavni, soba će biti uravnotežena, a odabrani podovi će se izdvojiti uzorkom i bojom. Za vrhunski spa izgled, odaberite polirani porculanski mozaik koji će vaš prostor ispuniti elegancijom.

Isprsite se sa ručnicima

Vrhunski ručnici od 100% pamuka izvrsno će se osjećati na vašoj koži, a ujedno će i trajati puno duže od onih jeftinijih materijala. Štoviše, oni mogu mnogo doprinijeti izgledu vaše kupaonice biranjem boje i uzoraka koji se potom mogu lako mijenjati s godišnjim dobima.

Ugradite rolete

Popularnost roleta znači da postaju cjenovno mnogo pristupačnije jer se proizvođači međusobno natječu za posao, što ujedno znači i da ih za mali budžet možete ugraditi u vašu kupaonicu. Usavršavanje interijera s elegantnim roletama stvorit će vrhunski izgled i prijeko potrebnu privatnost. Ako pak nemate prozore, možete staviti lažne zavjese koje će vašem prostoru dati osjećaj intime i luksuza.

Poigrajte se intrigantnim detaljima

Ako nove sanitarije i keramika premašuju vaš proračun, odlučite se za moderan pribor koji će dati vašoj kupaonici poseban štih. Ako želite osvježiti izgled interijera, skulpture od koralja i bijele smole dodati će umirujuć izgled svakoj kupaonici. Poigrajte se detaljima se za pravi oceanski izgled ili dodajte nekoliko mirisnih svijeća kako biste poboljšali ambijent i atmosferu u vrijeme kupanja.

Postavite slojevitu rasvjetu

Finalni dodir svojoj luksuznoj kupaonici dajte pravim svjetlosnim rješenjima. Idite na slojevit pristup: reflektori daju svjetlinu za cijeloj sobi i njima se može upravljati dimerom prekidačima za raspoloženje. Viseća rasvjeta može istaknuti određena područja, poput kupke, a svjetiljke ispod ormarića stvaraju opušteno raspoloženje kad se koriste samostalno.

Pristupačan wellness

Duboko opuštanje bitno je za zahtjevne ljubitelje wellnessa i dizajna. Vaša kupaonica je vaš osobni prostor za ugodan osjećaj u kojem opuštanje zauzima središnje mjesto. Zamislite kako ste pod tušem začahureni od glave do pete u ultra mekim mikrokapljicama - svestrano uživanje kakvo nikada prije niste doživjeli. Uživajte u temeljito senzualnoj sesiji uz Rainfinity dizajnerske tuševe. Ovaj osjećaj stvara se a) kroz PowderRain, mlaz vode različitih kaskadnih intenziteta b) lučni raspršni disk nadglavnog tuša s novim inovativnim dizajnom, lagano zaobljenim prema unutra. To kulminira u c) pojedinačnim trenucima prepuštanja i ultimativnog krajnjeg opuštanja. Ovaj novi ABC wellness-a garantira nezaboravno tuširanje kakvo ga nikada prije niste doživjeli.

Uključite stolac ili klupicu

Kada koristan predmet postaje luksuzan? U kupaonici definitivno možete postići najbolji zaokret u kreiranju vašeg idealnog interijera. Udobna, tapecirana stolica zamućuje linije između kupaonice i udobnog dnevnog boravka, stvarajući izgled koji izravno proizlazi iz luksuznog spa hotela.

Više informacija o proizvodima, ali i širok asortiman koji hansgrohe nudi možete pronaći na sljedećem linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:38