+
 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

Dobar posao Hajduka na teškom gostovanju! Evo što je poručio trener Tramezzani nakon premijerne pobjede

Fali nam jedna špica i nadam se da ćemo popraviti taj segment - rekao je Rendulić, trener Šibenika
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 22. siječanj 2021. 20:39

U utakmici 17. kola Prve HNL Hjaduk je u petak pobijedio u gostima sa 1-0 Šibenik, a pobjednički gol zabio je Teklić.

Hajduk je do pobjede došao pogotkom Teklića u 62. minuti, a nije iskoristio penal koji je dosuđen u sudačkoj nadoknadi. Hajduk je nakon ove pobjede na petom mjestu sa 20 bodova, dok je Šibenik sedmi sa 13 bodova.

Krunoslav Rendulić, trener Šibenika je nakon utakmice kazao:

- Čestitam Hajduku na pobjedi koja je zaslužena, ali čestitke i mojim igračima na prikazanoj igri. Eto, odlučio je jedan gol koji smo primili nakon prekida, jedne napucane ruke. Imali smo nakon toga dvije čiste šanse, ali nažalost nismo ih iskoristili. Da jesmo barem jednu, vjerujem da bi utakmica otišla u drugom, našem smjeru. Napad? Da, stvaramo dosta prilika, ali ih ne zabijamo. Fali nam ta jedna špica i nadam se da ćemo popraviti taj segment. Ali, ne očajavamo, idemo dalje.

image
+
NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix

Paolo Tramezzani, trener Hajduka:

- Znali smo da nas čeka teška utakmica i ovo je teren koji je težak svim ekipama u ligi. Ali, pokazali smo pravi karakter u teškim trenutcima utakmice i druge dobre stvari na utakmici. Sretan sam zbog igrača. Važna je ovo pobjeda koja nam diže moral i samopouzdanje, posebice uoči za nas i navijače najvažnije utakmice sezone. No, ne smijemo misliti da smo sada sve napravili, moramo ostati s glavama ponizni, i ići dalje, tražiti kontinuitet

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 07:06