Bjeličin centarfor Mierez je u velikoj formi, a u Osijek stiže Istra, mudro je Argentinca uvrstiti u svoju momčad...
 ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
SUPERFANTASY

EKSKLUZIVNO U petak starta 2. kolo Fantasy HNL Lige! Igrači Hajduka, Dinama i Osijeka u prvom planu

Nagradni fond ukupno iznosi velikih 250.000 kuna! Igra je kompletno besplatna za sve igrače
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 27. siječanj 2021. 15:57

U petak starta 2. kolo Fantasy HNL lige. U ovom trenutku imamo više od 6.600 prijavljenih igrača, što je samo dokaz koliko naši ljudi vole HNL. Međutim, svi koji još niste formirali svoju momčad, napravite do najkasnije do petka do 18 sati, kad 2. kolo starta s utakmicom S. Belupo - Varaždin.

Naravno, svi igrači Fantasy lige koji su propustili 1. kolo, mogu se priključiti i od ovog kola te konkurirati za glavnu nagradu ukupnog pobjednika Fantasy HNL lige. A nagradni fond ukupno iznosi velikih 250.000 kuna, s napomenom da je igra kompletno besplatna za sve igrače.

A evo i što na sve čeka u drugom kolu.

SLAVEN BELUPO - VARAŽDIN

Iznimno važna utakmica za obje momčadi. Slaven se s porazom u Puli doveo na rub borbe za ostanak, a kako mu je raspored u sljedećim kolima iznimno težak, jasno je da će Stipić sve snage usmjeriti kako bi pobijedio Varaždin, izravnog konkurenta u toj borbi za ostanak. Neće, međutim, Slaven igrati na sve ili ništa, jer ulog je prevelik i treba odigrati pametnu utakmicu. Slaven će igrati bez kartoniranog Bačelić Grgića, koji je jako važan igrač u veznom redu. No, zato se vraća Paracki, vrlo bitan defenzivni veznjak.

Varaždinci su u prošlom kolu iznenadili Rijeku i na krilima te pobjede tražit će uspjeh i u Koprivnici. Obregon je u sjajnoj formi, zabija, asistira te ga se sigurno isplati imati u Fantasy momčadi, jer je veznjak s odličnom statistikom. Kako god, bit će to jako tvrda utakmica u kojoj su domaći lagani favoriti.

OSIJEK - ISTRA 1961

Osječani love naslov prvaka, a snagu su pokazali i u utakmici protiv Lokomotive koju su rutinski dobili s 3:0. Osijek se u tjednu odmara i priprema samo za ovu utakmicu, u kojoj će biti jači za sjajnog beka Silvu. Osijek ima sjajnu obranu i ne vidimo kako bi mu slabašni pulski napad mogao postići pogodak. S druge strane Mierez gori od želje i moći da nastavi zabijati.

Puljani su u srijedu imali težak okršaj s Rijekom, koji su odigrali bez osam standardnih igrača. Tri dana kasnije već će biti u Osijeku, što znači da momčad neće energetski dobro stajati. A problem napadača i strijelca izrazito je vidljiv. Da nije Pajač svirao dva 11-erca protiv Slaven Belupa, Puljani bi teško zabili.

DINAMO - ŠIBENIK

Šibenik je oduševio s odličnom igrom protiv Lokomotive (4:0), ali Dinamo je potpuno drugačija priča. Doduše, forma Sahitija i Jurića tjera na oprez, kao i odlične igre mladog veznjaka Bulata. No, Dinamo je realno za tri klase bolja momčad.

Kod Dinama postoji samo jedna zamka, nikad ne znate koga će Zoran Mamić odlučiti malo odmoriti od standardnih igrača, jer znamo da ima jako bogat izbor. No, ni Dinamo se ne može puno opuštati, jer mu je svaki bod bitan u utrci za naslov prvaka. Naravno da se očekuje sigurna pobjeda Modrih.

HAJDUK - LOKOMOTIVA

Lokomotiva je na zadnjem mjestu i to nije nimalo slučajno, jer je ostala bez kompletne udarne postave iz prošle sezone, a i bez trenera Tomića. Najveći problem Lokosa je to što nemaju napadače, pa mladi Šimić sa 17 godina nosi najveći teret. Šimić je talentiran, ali je još uvijek 'zelen' i teško će Lokosi do golova.

Hajduk je u srijedu bio u Maksimiru, ali to je derbi i kako god završio, to neće utjecati na pripremu utakmice s Lokomotivom. Kalinić će teško primiti gol, jer Tramezzani će sigurno prvo učvrstiti obranu, a onda gledati prema napadu. Teklić je još uvijek vrlo jeftin veznjak, a dojam je kako će ga Hajduk u sljedećim utakmicama forsirati. Hajduk je izraziti favorit u subotu.

RIJEKA - GORICA

Evo još jedne vrlo važne i neizvjesne utakmice, jer bit će to sudar dvije momčadi koje su u borbi za Europu. Vidjet ćemo kako će je li poraz Rijeke u Varaždinu bio samo loš dan. Obrana se kompletirala, što je jako važno znati, jer u Varaždinu nije bilo čak četiri igrača iz zadnjeg reda. A i Nevistić je primio gol kakav inače ne prima. U nedjelju bi protiv Gorice Rijeka trebala biti kompletna i u punoj snazi.

Gosti dolaze ošamućeni od poraza protiv Dinama, ali i sretni sa spoznajom da su Modrima zabili tri gola. Gorica će se na Rujevici braniti i tražiti priliku iz kontri, a to je igra kakvu Rijeka baš i ne voli. Lovrić izgleda raspoloženo, kao i Špikić, a i golman Banić pokazuje dosta vrlina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 08:08