Panjevi ispred Poljuda
 SCREENSHOT
PORUKA NAKON PORAZA

Foto: Policija čekala igrače Hajduka, ispred Poljuda osvanula dosad neviđena scena - 12 panjeva!

Policija je za svaki slučaj dočekala autobus s igračima Hajduka, a panjeve je uklonio zaštitar s Poljuda
Piše: Sportske novosti/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 01. studeni 2020. 08:14

Netko je ispred ulaza u prostorije poljudskog stadiona kasno sinoć postavio 12 panjeva, u formaciji 1 - 4 - 4 - 2, plus još jedan panj sa strane što je zacijelo aluzija na trenera, piše Slobodna Dalmacija.

A sve to kao očita reakcija na novi poraz nogometaša Hajduka 0:1 od Istre 1961 u Puli, što je već treći poraz Bijelih zaredom (nakon Gorice i Šibenika). Uostalom, dok Dinamo i Rijeka igraju europske utakmice, Hajduk ne može do boda niti protiv najslabije momčadi HNL-a.

Najnoviji je poraz stigao u tjednu velike Torcidine proslave 70. godišnjice organiziranog navijanja u Splitu i dolaska novog predsjednika Lukša Jakobušić, da stvar bude bolnija, a na kontu je tek 10 bodova iz osam odigranih utakmica i šesto mjesto na tablici.

- Igrate kao panjevi... - jasna je poruka navijača igračima i treneru Hariju Vukasu.

Nadamo se dan nakon ovoga neće biti i nekih drugih navijačkih reakcija kakvih je bilo u prošlosti nakon loših rezultata Hajduka, od verbalnih i fizičkih nasrtaja, do zloslutnog kopanja "grobova" na poljudskom travnjaku.

Policija je za svaki slučaj noćas ipak dočekala autobus s igračima Hajduka, a panjeve je uklonio zaštitar s Poljuda prije nego su se vratili iz Pule u Split.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 09:00