Tel Aviv, 091010.Ramat-Gan Stadion.Kvalifikacijska nogometna utakmica grupe F izmedju Izraela i Hrvatske za Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini.Na slici: navijacki trasparent Mamic, Markovic i Srebric grobari Hr nogometa.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
SUKOB SE NASTAVLJA

Hrvatski navijači rekli svoje - Marković, Mamić i Srebrić su grobari HR nogometa!

Rat protiv vrhuške hrvatskog nogometa se nastavio i u Izraelu, ali ovoga puta su se na udarnom transparentu pojavila i imena Zdravka Mamića i Zorislava Srebrića
Piše: Vanja DeželićObjavljeno: 10. listopad 2010. 01:54

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija je ponovno slavila u Izraelu, a imala je i nemalu pomoć otprilike tisuću naših navijača. Iznenadila je mnoge ta brojka jer je za put trebalo izdvojiti nekoliko tisuća kuna. I to svakako nije bio najžešćim fanovima 'vatrenih' nikakav izlet. Nisu se zaboravili sjetiti Vlatka Markovića, a ovoga puta i Zorislava Srebrića, kao i Zdravka Mamića.

Na tribini koja je bila obojana u crveno-bijele kockice u jednom se trenutku pojavio poveći transparent plave boje, na kojem je bijelim slovima pisalo "Mamić, Marković, Srebrić, grobari hrvatskog nogometa".

Navijački puk je ponovno pokazao što misli. Kao što i zasigurno misli nastaviti svoj mali 'rat' protiv vrhuške hrvatskog nogometa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 20:32