GORAN MEHKEK/CROPIX
PIŠU EMIRAĆANI

Iz Dinama na izborničku poziciju: Zoranu Mamiću stiže laskav poziv jedne od najbogatijih zemalja svijeta?

Na toj su klupi nekad sjedili Tomislav Ivić, Bruno Metsu, Dick Advocaat, Alberto Zaccheroni...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. prosinac 2020. 16:38

Mediji u Ujedinjenim arapskim emiratima opet su se u utorak dali u potragu za novim izbornikom A reprezentacije i u prvi plan gurnuli Zorana Mamića!

Ono što se može iščitati i prevesti, Mamić slovi kao prvi, glavni kandidat za nasljednika Kolumbijca Jorgea Luisa Pinta, koji je na klupi bio tek nekoliko mjeseci.

Nije tajna je Mamić Emiraćanima ostao u odličnom sjećanju, iz vremena Al Aina, vrlo često ga se spominjalo u reprezentaciji i raznim klubovima u tim krajevima otkad je otišao, no nikad nije preraslo u nešto ozbiljnije, niti je on bio sasvim zainteresiran. Ima li sad osim dima i vatre, jesu li Emiraćani već kontaktirali Mamića, razmišlja li on o odlasku ili je to tek puko medijsko nagađanje i je li u svim aktualnim okolnostima uopće moguće da Mamić zasjedne na klupu u Emiratima, pitanja su koja zasad nemaju odgovor.

Ono što je činjenica, na toj su klupi nekad sjedili Tomislav Ivić, Bruno Metsu, Dick Advocaat, Alberto Zaccheroni, Mario Zagallo..., ali i čak četvorica izbornika u zadnjih oko godinu dana, jer često nude ugovore samo na šest mjeseci, što je velik rizik.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 20:24