Igor Jovićević je u problemima, jer Dinamo ne igra dobro...
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
Piše Davorin Olivari

Jovićeviću, ovo nema smisla! Dinamo ne smije ovako izgledati i igrati, srozava svoj rejting, gubi ugled!

Nije jasno zašto nakon dosadašnjih blijedih partija i dalje forsira te golobrade dečke koji dobivaju komplekse
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. srpanj 2020. 08:11

Rijeka je konačno našla svoju mušteriju! Nakon pet utakmica bez pobjede, Rožmanova momčad je održala nogometno predavanje Dinamu, Jovićevićevi dečki su se mogli školovati na Rujevici.

Da u drugom poluvremenu nije bilo raspoloženog Livakovića, Dinamo je mogao doživjeti katastrofu. Rijeka je jednostavno dominirala, dugo nije tako nadigrala Modre. Tako je Nevera s Kvarnera još uvijek ostala u igri za drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. Kad se činilo da Riječani tonu na dno, pojavio se Dinamo i bacio im pojas za spasavanje. Nakon što su ih torpedirali iz Kupa, Riječani su prvake nokautirali i u prvenstvu, Jovićević nije uspio osvetiti Bjelicu.

Nije ni mogao, jer ono što su Modri pokazali na Rujevici je - veliko ništa! Osim nekih osam-devet minuta pri koncu prvog poluvremena, sve ostalo je od Jovićevićeve momčadi bilo za baciti! Duboko sakriti u neki kontejner i odvesti što dalje od oka Dinamovog navijača. Jer ovo što pokazuju Modri nakon korona-stanke je zaista iznimno loše, zabrinjavajuće. Nema baš ničega u toj igri, niti vizije, niti kreacije, niti pogodaka... Zamislite, od posljednjih šest utakmica, Modri na njih četiri nisu postigli pogodak! Niti Lokomotivi, Gorici, Osijeku i sada Rijeci. Trebalo bi prokopati duboko u povijest da bi se došlo do tog podataka.

Kratko i jasno, Dinamo ne smije ovako izgledati, ne smije ovako igrati, srozava svoj rejting, gubi ugled. A trener Igor Jovićević će sigurno početi gubiti i povjerenje uprave kluba. Sve je to u redu, Modri su osigurali naslov prvaka, Jovićević isprobava mlade dečke, ali sve ima svoje granice. Ipak, nije jasno zašto nakon dosadašnjih blijedih partija i dalje forsira te golobrade dečke koji tako dobivaju komplekse.

Nadalje, Jovićević je prije nekog vremena izjavio da u momčad ne bi stavio igrača kakav je bio on. A on je kao igrač bio pun ideja, taktički izvrstan, playmaker, prava ‘desetka’. Pa, vrijeme mu je da ‘sebe stavi u momčad’, jer bi mogao otići s gaćama na štapu.

Zašto starta bez Majera ili Ivanušeca koji su kreativci, kad je Dinamova igra totalno bez kreacije? Mora nešto mijenjati, jer sve ovo nema smisla i, uostalom, škodi mu kao treneru. U Maksimiru neće dugo trpjeti ovakve igre i rezultate, vjerujte. Ukoliko u sljedećem kolu u Maksimiru ne padne već totalno posrnuli Hajduk, bit će turbulencija u maksimirskoj šumi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 06:14