Navijači Dinama će na Maksimir moći po prilično povoljnim cijenama godišnjih ulaznica

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NIJE IH BILO DVIJE GODINE

Dinamo pušta u prodaju godišnje ulaznice! Evo koliko ćete platiti za sve utakmice i koje su druge pogodnosti

Prodaja godišnjih ulaznica počinje od četvrtka, 30. lipnja.
Piše: SNObjavljeno: 29. lipanj 2022. 13:06

Navijači Dinama došli su na svoje - maksimirski je klub objavio kako u prodaju pušta godišnje ulaznice.

Ovih ulaznica nije bilo dvije godine zbog pandemije koronavirusa, a Dinamo je sada objavio da s prodajom istih kreće od četvrtka, 30. lipnja. Godišnje ulaznice vrijedit će za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice UEFA natjecanja od srpnja 2022. do lipnja 2023.

Cijena godišnje ulaznice za tribine sjever dolje i sjever gore je 700 kuna, tribina zapad gore će koštati 1.100 kuna, a tribina zapad dolje 1.800 kuna. Istočna tribina je i dalje izvan pogona. Djeca do 12 godina moći će imati besplatnu ulaznicu za tribinu sjever gore, ali mogu ući samo uz pratnju roditelja ili skrbnika koji mora imati valjano kupljenu ulaznicu. Iz Dinama naglašavaju i kako će ulazi na tribinu sjever dolje i sjever gore biti odvojeni.

Vlasnici godišnjih ulaznica će imati i pravo prvokupa ulaznica za gostujuće utakmice, isto mjesto na tribini kroz cijelu sezonu te ulaz direktno na stadion uz godišnju ulaznicu. Naravno kako je cijena godišnje ulaznice povoljnija u odnosu na zbroj pojedinačnih ulaznica kroz cijelu sezonu.

Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na kupovinu godišnje ulaznice, uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 07:24