Ante Čačić ima još malo vremena da s upravom dogovori riješenje za lijevog beka

 RONALD GORSIC Cropix
SVE JE MANJE VREMENA

Ipak ništa od megapojačanja Dinama? Meta Modrih vrijedna šest milijuna eura ima druge planove

Jordan Amavi iz Marseillea izgleda nema u planu doći u svlačionicu hrvatskog prvaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 18:07

Dinamo se do kraja prijelaznog roka želi pojačati na poziciji lijevog veka. Iako tamo ima nekoliko igrača među kojima je i Petar Bočkaj koji je prošle sezone stigao iz Osijeka za tri milijuna eura, on nije u formi kakvu treba Dinamo pa Ante Čačić na toj poziciji koristi veznjaka Roberta Ljubičića.

Iako se Ljubičić dobro snalazi u novoj ulozi, Modri ipak traže pojačanje za lijevog beka kako bi baš Ljubičića oslobodili i koristili u veznom redu. Pisali smo već kako u maksimirskim krugovima kao idealno pojačanje vide Jordana Amavija iz Marseillea, no Francuzi sada tvrde kako od tog transfera neće biti ništa.

Amavi se našao u nezavidnoj poziciji nakon što ga je novi trener, hrvatski stručnjak Igor Tudor, nakon jedne svađe potpuno otpisao i poručio mu kako neće igrati dok je on trener. Dinamo je tu vidio svoju šansu da dovede sjajnog beka u Zagreb, no L‘Equipe piše kako samog igrača ne zanima dolazak u redove hrvatskog prvaka, već gleda druge opcije.

Amavi je u Marseille stigao 2017. godine iz Aston Ville za 12 milijuna eura, a sada mu Transfermarkt procjenjuje vrijednost na šest milijuna eura. Za francuskog prvoligaša je odigrao 127 utakmica i zabio tri gola, te upisao 11 asistencija, a prošle polusezone je posuđen Nici u kojoj je i počeo karijeru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 14:54