DAMIR KRAJAC Cropix
IZ SVLAČIONICE

‘Uvijek su nezgodne ovakve momčadi koje svi unaprijed otpišu! Trebali smo riješiti sve još u Maksimiru‘

Škupi je čvrsta momčad, a napadači su im opasni. Danas u nogometu nema lakih protivnika - rekao je Ristovski
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. srpanj 2022. 23:46

Nogometaši Dinama plasirali su se u treće pretkolo ovosezonske Lige prvaka nakon što su s ukupnih 3-2 bili bolji od Škupija, prvaka Sjeverne Makedonije. Poslije 2-2 u Zagrebu Dinamo je u Skoplju slavio s minimalnih, ali dovoljnih 1-0 (0-0). Utakmica i ukupni pobjednik je odlučen početkom drugog poluvremena.

U 47. minuti je jedini strijelac u Skoplju bio Dinamov kapetan Arijan Ademi. U trećem pretkolu Dinamo će igrati protiv bugarskog prvaka Ludogoreca.

Nakon pobjede u Skoplju, plavi dečki su itekako bili zadovoljni što su u teškoj utakmici uhvatili 3. pretkolo Lige prvaka.

- Čestitam svima na 3. pretkolu. Škupi je čvrsta momčad koja igra u dva bloka, a napadači su im opasni. Danas u nogometu nema lakih protivnika. Znam kako Dinamo gledaju na ovim prostorima. Meni je drago da je tako primljen u mome gradu. Škupi je ipak prvak svoje države, a nije imao što izgubiti, ušli su punim angažmanom, ali najvažnije jest da smo prošli, nastavljamo našim putem, vraćamo se u Zagreb sretni, idemo dalje - kazao je Stefan Ristovski

Dino Perić je pak kazao ovo...

- Čestitao bih dečkima na prolazu. Bila je to dosta teška utakmica. Uvijek su nezgodne ovakve momčadi, jer ih svi već unaprijed otpišu. Znali smo da će biti teška, zahtijevna utakmica. Mislim da smo sve trebali riješiti još na Maksimiru. Stali su iza i igrali na kontre. Nije bilo lako, ali sretni smo što smo prošli dalje.

Linker
25. travanj 2024 20:03