GORAN MEHKEK Cropix
PREKRASAN POGODAK

VIDEO: Dinamov dragulj podigao publiku na noge, pogledajte majstoriju koja je trasirala put ka naslovu

Primio je loptu na lijevom krilu, a nakon što se oslobodio dvojice čuvara, precizno je pogodio u rašlje
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 03. lipanj 2023. 13:18

Točno 1707 gledatelja stiglo je ove subote na Maksimir podržati svoje igrače u borbi za naslov državnog prvaka. Ne radi se o seniorskoj momčadi, oni su svoju titulu na istom mjestu proslavili prošli vikend, ovoga su puta u pitanju juniori. Dinamo je s prednošću od dva boda ispred Hajduka ušao u posljednje kolo protiv Osijeka. Iako su Bijeli trijumfirali u gostima kod Inkera iz Zaprešića (2:0), rezultat im je bio uzaludan, Dinamo je s 4:1 ispratio goste iz Osijeka. Gledatelji su već nakon 10 minuta i imali u čemu uživati. Matej Šakota primio je loptu na lijevom krilu, oslobodio se čak dvojice čuvara, a onda u s vrha šesnaesterca neobranjivo pogodio u gornji lijevi kut za 1:0.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE NA 9:51.

Do kraja susreta mreže su još zatresli Cvetko i Topić dvaput, dok je kod gostiju strijelac jedinog pogotka bio Blažanović.

Matej Šakota lijevi je krilni napadač s bosanskohercegovačkom putovnicom koji je u juniore Dinama stigao iz redova Zrinjskog. Tamo je bio jedan od najboljih igrača u kadetima i juniorima, a ima čak i osam nastupa za seniorsku momčad te jedan pogodak.

Linker
07. travanj 2024 18:46