Mahir Emreli

 GORAN MEHKEK Cropix
SUPERKUP NA MAKSIMIRU

Dinamo ostao bez još jednog igrača za veliki derbi s Hajdukom, otpala i dva glavna stopera

Josip Šutalo trebao bi biti spreman za prvu utakmicu 2. kvalifikacijskog kola za ulazak u Ligu prvaka
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 07. srpanj 2022. 08:14

Za subotnji dvoboj protiv Hajduka, Dinamov trener Ante Čačić ne može računati na Mahira Emrelija, kao ni na dvojicu Šutala, Josipa i Boška, tandem srednjih braniča koji bi u idealnom scenariju trebao biti posljednja prepreka ispred vratara Livakovića.

image

Boško Šutalo

FRANCESCO SCACCIANOCE Nurphoto Via Afp

Boško je, podsjetimo, došao kao oporavljenik nakon operacije trbušnog zida, pa iako je počeo posebno trenirati, još uvijek nema dodir s loptom. Sljedećeg bi se tjedna trebao uključiti u rad sa suigračima, no s njegovim povratkom u natjecateljski ritam neće se žuriti, realno je stoga očekivati da bi mogao zaigrati krajem srpnja.

image

Josip Šutalo

DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Josip je, pak, tijekom priprema u Sloveniji dobio virozu, a i koljeno mu je bilo nateklo nakon utakmica za mladu reprezentaciju Hrvatske (do 21. godine), budući da se posljednji dvoboj s Estonijom prije mjesec dan igrao na tvrdoj podlozi.

Prema liječničkim prognozama, Josip bi sljedećeg tjedna trebao normalno trenirati, pa ne bude li kandidirao za startni prvenstveni okršaj s Lokomotivom, trebao bi biti spreman za prvu utakmicu 2. kvalifikacijskog kola za ulazak u Ligu prvaka protiv Škupija ili Lincolna (Zagreb, 19. srpnja).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 16:11