JAKOV PRKIC Cropix
POTVRDA IZ SPLITA

Hajduk ostao bez dvojice igrača, Katić i Ferro napuštaju Poljud, poznato gdje će nastaviti karijere

Službeno su im istekle posudbe te se obojica vraćaju u svoje matične klubove
Piše: SDObjavljeno: 30. lipanj 2022. 11:06

Ono što se već tjednima zna, sada je dobilo i svoju službenu potvrdu. Nikola Katić i Francisco Reis Ferreira od danas više nisu igrači Hajduka nakon što su im i službeno istekle posudbe te se obojica vraćaju u svoje matične klubove, Rangers F.C. i Benficu, objavio je hajduk.hr.

Nikola Katić stigao je na Poljud u kolovozu prošle godine te je u prošloj sezoni odigrao ukupno 25 službenih utakmica u kojima je upisao dvije asistencije. Debitirao je u rujnu prošle godine u pobjedi protiv Istre 1961 u Puli, posljednji nastup upisao je krajem travnja u prvenstvenoj pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu.

image
PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix

Ferro je u Hajduk došao na početku drugog dijela prošle sezone te je zaigrao u 14 utakmica u kojima je postigao dva pogotka uz dvije asistencije. Prvi nastup upisao je početkom veljače na gostovanju u Gorici, Hajduk je tada slavio s 4:0, a Ferro se u debiju upisao u strijelce. Portugalski stoper zabio je pogodak i u svojoj posljednjoj utakmici za Hajduk, u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kada su Bijeli osvojili trofej pobijedivši s 3:1 Rijeku na Poljudu.

Klub se Nikoli i Ferru zahvalio na svemu te im poželio puno sreće u nastavku karijere.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 08:32