Emir Sahiti je već bio blizu HSV-a, no sve se zakompliciralo

 VOJKO BASIC Cropix
TVRDE NJEMAČKI MEDIJI

Propada veliki posao Hajduka? Nijemci ne žele platiti ono što traže Bijeli, a Splićani ne žele popustiti

Emir Sahiti je već izgledao kao gotov transfer, ali izgleda da se sve zakompliciralo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2022. 17:32

Emir Sahiti napušta Hajduk i odlazi u HSV. Tako je glasila rečenica koja je već prije koji tjedan našla mjesto u gotovo svim njemačkim medijima. U međuvremenu je ova priča dobivala sve više potvrda i činilo se kako je posao zaključen i da će mladi napadač uskoro otići u Njemačku.

Ipak, danas su lokalni mediji u Hamburgu, 24Hambur i Hamburg Abendblatt, objavili kako je posao negdje zapeo. Točnije, zapelo je kod odštete. Hajduk HSV-u ne želi dati preveliki popust, a ono što Bijeli traže je za posrnulog velikana koji igra u 2. Bundesligi izgleda previše.

Hajduk, piše 24Hamburg, bez milosti odbija sve prijedloge HSV-a za smanjenje odštete i za 23-godišnjeg veznjaka želi tri milijuna eura i to odmah. Bijeli su odbili i posudbu s pravom ili obavezom otkupa, kao i plaćanje na rate, pišu Nijemci.

Hamburg Abendblatt je ranije pisao kako bi HSV morao za Sahitija platiti oko 3.5 milijuna eura, a da Nijemci čekaju prodaju Josha Vangomana u Stuttgart za sedam milijuna kako bi dovršili posao.

Očito su u međuvremenu trajali pregovori u kojima je Hajduk smanjio cijenu za pola milijuna eura, no dalje od toga ne misle ići. 24Hamburg pak tvrdi da će sve propasti ako Hajduk dodatno ne izađe u susret njemačkom velikanu i barem mu nekako olakša kupovinu sjajnog napadača koji je prošle sezone u 39 utakmica zabio sedam golova i upisao pet asistencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 02:40