TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
NEOČEKIVAN POTEZ

Bjelica objasnio navijačima zašto je prodao Bočkaja i objavio: ‘Javite se u klub i novac će vam biti vraćen‘

‘Odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja, uprava je samo potvrdila - moju odluku‘.
Piše: SNObjavljeno: 25. prosinac 2021. 11:54

Petar Bočkaj najveća je transferna priča hrvatskog nogometa u ove blagdanske dane, ali sasvim sigurno ne i posljednja. Osijek je jučer objavio da je jedan od najvažnijih igrača Bjeličinog tima postao novi član Dinama, a vrijednost transfera neslužbeno se procjenjuje na dva do tri milijuna eura.

Povodom velikog posla koji nije baš dobro sjeo navijačima Osijeka, oglasio se danas i sam Bjelica. Njegovo obraćanje na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Dragi navijači NK Osijeka!

Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati da li smo uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja...Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će Vam biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača.

Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima!

Samo Osijek!", napisao je trener Osijeka, koji će proljetni dio prvenstva dočekati na trećoj poziciji, ali s istim brojm bodova kao Dinamo i Rijeka (40).

Vidjet ćemo kakav je poklon trener Osijeka spremio najvjernijima. Glasno se priča o dolasku kapetana Gorice Kristijana Lovrića, ali i mogućeg transfera dvojice dinamovaca - Marina Leovca i Marka Tolića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 16:44