Pampas iz zraka

 CROPIX
FANTASTIČAN PRIZOR

VIDEO Pogledajte nove kadrove spektakularnog stadiona u Osijeku, Pampas izgleda nevjerojatno iz zraka

Impresivno zdanje trebalo bi biti otvoreno za početak iduće nogometne sezone
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2023. 14:02

Bit će to stadion po najvišim standardima nogometnih organizacija. Zdanje na ponos Slavoniji i Hrvatskoj, stadion kakvog je Osijek itekako zaslužio. Novi Pampas trebao bi biti službeno otvoren nadolazećeg ljeta, a NK Osijek na njemu bi trebao zaigrati od početka nove natjecateljske sezone.

Prije nekoliko dana na stadionu je bila delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, a predsjednik HNS-a, Marijan Kustić kazao je:

"Iznimno me raduje vidjeti da je stadion u završnoj fazi izgradnje i da izgleda prekrasno. NK Osijek i njegovi navijači, cijeli grad i slavonska regija imat će stadion na koji uistinu mogu biti ponosni te kamp koji će biti veliki poticaj za daljnji razvoj nogometa u regiji. Ispred HNS-a mogu reći da smo presretni što će reprezentacija moći igrati na ovako lijepom stadionu. Cijelom klubu na čelu s vlasnicima čestitam na ovom sjajnom projektu i velikom ulaganju koje nema vrijednost samo za NK Osijek i regiju već za cijeli hrvatski nogomet. Impresioniran sam i jedva čekam prvu utakmicu reprezentacije ovdje - duboko vjerujem da će to biti već u listopadu protiv Turske", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Fotografije Pampasa već su neko vrijeme prisutne u eteru, a reporteri Cropixa snimili su spektakularne kadrove iz zraka, pogledajte ih:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 21:02