JAKOV PRKIC Cropix
UOČI VELIKOG FINALA

Torcida poslala posebnu poruku navijačima na Poljudu i onima u zatvoru: ‘Pozivamo sve da pomognu...‘

‘Pozivamo sve navijače Hajduka da pokažu navijačku solidarnost i pomognu našim članovima...‘
Piše: SNObjavljeno: 25. svibanj 2022. 22:48

Torcida je večer uoči velikog finala Hrvatskog kupa između Rijeke i Hajduka na Poljudu objavila posebno priopćenje u kojem navijačima daje instruckije za utakmicu (početak u 19 sati), te šalje poruku navijačima uhićenima u subotnjim neredima na autocesti A1.

"Pred nama je finale Kupa, utakmica sezone! Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da se okupe tri sata prije početka utakmice ispred Kluba navijača, odakle ćemo zajedno krenuti prema stadionu.

Zbog što bolje izvedbe koreografije, na stadionu treba biti dva sata prije same utakmice. Također, pozivamo sve navijače da sutra dođu u bijelim majcama, bez obzira na koju tribinu idete. Ponesimo šalove i glasnim navijanjem kroz cijelu utakmicu povedimo Bijele do trofeja.

Pozivamo sve navijače Hajduka da pokažu navijačku solidarnost i pomognu našim članovima i prijateljima koji nevini leže u zatvoru i bolnicama te da, unutar svojih mogućnosti, doniraju za troškove odvjetnika u kutije koje će se nalaziti na ulazima. KONTRA MRAKU - KONTRA SILI!!", stoji u priopćenju.

Linker
16. travanj 2024 19:45