RANKO SUVAR/CROPIX Cropix
BJELICA NAJAVIO SLAVEN BELUPO

‘Ništa se nije promijenilo u mojem razmišljanju, teško je objasniti što nam se dogodilo protiv Kizilžara‘

Trener Osijekaje najavio treće kolo SuperSport HNL-a i osvrnuo se na poraz u Europi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2022. 10:38

Osijek će u nedjelju u 18:55 u Gradskom vrtu ugostiti Slaven Belupo u 3. kolu Supersport HNL-a. Osijek želi pobjedu protiv Belupa kako bi ispao gorak okus ispadanja iz Europe od kazahstanskog Kizilžara.

"Nije se ništa promijenilo u mom razmišljanju, teško je analizirati prošlu utakmicu. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali sve pod kontrolom, nedostajalo nam je možda malo više prilika za pogodak, ali suparnika koji se nisko branio s 11 igrača bilo je teško probiti. Opet smo došli do nekih udaraca i opasnih situacija, u obrani bili neprikosnoveni, a onda se nakon tog pogotka u nas uvukao neki strah, nervoza što je dovelo do drugog gola. Dogodila se totalna blokada, teško je to objasniti, ali dogodilo se i nadam se da se više neće ponavljati", rekao je Nenad Bjelica za klupsku stranicu Osijeka pa dodao:

"Imali smo veliku podršku navijača, hvala im na tome. Sinergija je u ove dvije domaće utakmice bila vrhunska, na žalost razočarali smo ih našom igrom i rezultatom. Nemamo što drugo nego okrenuti se idućoj utakmici a to je Slaven Belupo u nedjelju, skupiti se između sebe, biti zajedno više nego ikad i pokušati dobiti utakmicu."

Osijek će se sada fokusirati na domaće ntjecanje u kojem Bjelica mora pronaći način da podigne igrače koji su emotivno i fizički ispražnjeni nakon susreta s Kazahstancima.

"Uvijek je to između mentalne i fizičke snage, vidjeti tko se dobro oporavio od prošle utakmice i tko je mentalno jak da preuzme odgovornost u ovim trenucima kada nije lagano. Pokušat ćemo poslati na travnjak najbolju momčad, vidjet ćemo hoćemo li uspjeti u tome", zaključio je Bjelica.

Trener Osijeka na raspolaganju ima sve igrače osim Marina Leovca koji se oporavlja od ozljede aduktora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 23:31