Josip Mihalić

 NK Slaven Belupo (Facebook)
OFENZIVNI VEZNJAK

Slaven Belupo potpisao još jednog igrača: U klub stigao mladi veznjak iz Dinamove nogometne škole

‘Vjerujem da ćemo, kada se ekipiramo do kraja, imati dobru momčad spremnu se ‘potući‘ sa svima u ligi‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. srpanj 2022. 14:40

Slaven Belupo je u ponedjeljak potpisao još jednog novog igrača. Riječ je o 19-godišnjem ofenzivnom veznjaku Josipu Mihaliću, koji je prošao Dinamovu nogometnu školu.

Rođen je u Karlovcu 4. travnja 2003. godine, a s Farmacetima je od početka priprema, nastupio je u svim prijateljskim utakmicama te je prošle subote bio i strijelac protiv mađarskog ZTE-a.

– Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slavenom Belupom. Dolazim u uređen klub i lijep grad u kojem ću se moći fokusirati isključivo na nogomet. S ekipom sam od starta priprema pa sam početnu fazu prilagodbe već prošao. Imamo u svlačionici spoj mladosti i iskustva i vjerujem da ćemo, kada se ekipiramo do kraja, imati dobru momčad spremnu se ‘potući‘ sa svima u ligi. Želim napredovati kroz svaki trening i svaku priliku koju dobijem na terenu i, naravno, da svojim igrama pomognem klubu da ostvaruje što bolje rezultate – rekao je Mihalić.

U prošloj sezoni za Dinamove juniore Mihalić je odigrao 20 utakmica i postigao pet pogodaka u Prvoj HNL, a sa Slavenom je potpisao ugovor na 2+2 godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 12:29