ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
DOGOVOREN VELIKI TRANSFER

Na Maksimir stiže jedna od najvećih nada HR nogometa, ništa od velikog povratka bivše Dinamove zvijezde!

Dinamo je aktivan u zimskom prijelaznom roku, na pomolu je i dogovor oko dva talenta iz Gorice
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. siječanj 2021. 16:33

Vijest SN-a da je El Arabi Hilal Soudani napustio Olympiacos i vratio se u Hrvatsku, gdje bi trebao potpisati za neki klub, zaintrigirala je i Dinamove navijače. Slijedi li možda povratak u Dinamo? Prema informacijama iz krugova bliskih Dinamu, ali i Soudaniju, dobili smo u utorak potvrdu da dosad nije bilo nikakvih kontakata na tu temu, u Maksimiru nisu razmišljali o angažmanu omiljenog Alžirca, niti je on s tom namjerom došao u Zagreb.

Soudani je, naravno, u Maksimiru svima ostao o sjajnom pamćenju, kao i Maksimir njemu, više je puta rekao kako je u Zagrebu pronašao obitelj i prijatelje i da bi se ovdje mogao skrasiti i nakon karijere.

S igračke strane, ima 33 godine, prošao je teške ozljede i operacije i pitanje je koliko bi uopće mogao donijeti Dinamu i bi li se on sam složio s ulogom pričuve i igrača koji nije u prvom planu... Dosad, da zaključimo, to nije opcija.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nevistić već sutra Dinamov, razgovori oko Špikića i Čabraje

Daniel Štefulj od ponedjeljka je i službeno Dinamov igrač na posudbi u Rijeci do kraja sezone, a to bi već u četvrtak trebao postati i Ivan Nevistić.

image
Ivan Nevistić
ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix

Nema nikakvih “repova”, Nevistić je prošao liječnički, čeka se samo pečat na svim dokumentima pa da i on formalno postane Modri.

Inače, u tijeku su i razgovori, vođeni su i u utorak, s Goricom oko mogućeg transfera Darija Špikića i Marijana Čabraje, koji bi također do ljeta trebali ostati u dosadašnjem dresu. Dođe li do konačnog dogovora, možda bi se do kraja tjedna također trebale znati pojedinosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 21:41