Nino Martinić (lijevo)
 JAKOV PRKIC/CROPIX Cropix
NOVE TURBULENCIJE NA POLJUDU

Na pomolu raspad Nadzornog odbora Hajduka: Trojica od sedmorice izabranih napustili dužnost

Neopozive ostavke dolaze nakon prve Hajdukove pobjede pod novim trenerom Tramezzanijem
Piše: Zdravko Reić/Jutarnji listObjavljeno: 23. siječanj 2021. 15:13

Eto, neočekivano baš u vrijeme navodne stabilizacije Hajduka, poslije izbora Lukše Jakobušića za predsjednika „bijelih“, još dvojica od preostale šestorice članova Nadzornog odbora i to dopredsjednik Denis Alajbeg i Nino Martinić podnijeli su neopozive ostavke.

Njihovo objašnjenje zbog čega su odlučili „Hajduka dalje isključivo podržavati kao navijači“ svodi se na „osjećaj da više ne mogu pridonositi radu Nadzornog odbora kako su to do sada radili“.

Treba podsjetiti da je još ranije Nadzorni odbor naprasno napustio Krešimir Krolo, tako da su sada u sedlu ostala svega četvorica i to predsjednik Benjamin Perasović, zatim Sergej Popović kao novi dopredsjednik, te Tin Laušić i Marko Mustapić.

Evidentno je da Nadzorni odbor u ovom sastavu nije ispunio očekivanja navijača Hajduka, tako da bi se moglo u najskorije vrijeme dogoditi i da dođe do kompletnog raspada. U ovom trenutku prema zakonima četvorka može i dalje djelovati.

Ono što je ipak zanimljivo to je pitanje koji su pravi razlozi zbog kojih su do sada trojica od sedmorice izabranih napustili Nadzorni odbor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 08:18