Screenshot/YouTube
PRIJEVREMENI KRAJ

Pogledajte kako je prekinuta presica na Poljudu! Trener najavio novi Hajduk pa dobio nedopustivo pitanje

"Bit će nabrijani na nas, pa svatko tko igra protiv Hajduka, igra kao da mu život o tome ovisi"
Piše: SNObjavljeno: 26. veljača 2021. 11:58

Hajduk je u iščekivanju velikog ispita, popularnog jadranskog derbija na Rujevici i to nakon što dva tjedna nisu igrali službenu utakmicu zbog proboja "korone" u svlačionicu.

Uoči utakmice protiv Rijeke novinarima se obratio Paolo Tramezzani, kojeg očekuje novi ispit nakon pobjede 1:0 upravo na Rujevici.

"Još ima igrača koji su pozitivni i nisu spremni, ali većina se oporavila. U klubu su trojica novih igrača, Livaja, Kačaniklić, Fossati, veseli me što su izabrali naš klub. Hoće li igrati? To ne mogu otkrivati.", rekao je trener.

Rijeka će biti motivirana.

image
Marko Livaja mogao bi zaigrati
VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix

"Ovo će biti derbi u kojem će odlučivati nijanse. Slažem se da će biti nabrijani na nas, jer smo mi u zadnjoj utakmici slavili u posljednjim sekundama. To je dobra, jaka momčad", rekao je Talijan.

"Igrat će tu utakmicu kao da im je najvažnija u sezoni, jer tako svi igraju protiv Hajduka bez obzira što je 15 kola do kraja, kao da im život o tome ovisi".

Jedno od posljednjih pitanja na presici bilo je pomalo bizarno, naime, osim uz opasku da je najstariji trener u HNL-u, novinar ga je upitao jeli našao kuću s bazenom u kojoj će živjeti?

"Trener neće odgovarati na takva pitanja, pressica je gotova!", poručio je glasnogovornik Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 16:05