RONALD GORSIC/CROPIX
DERBI NA MAKSIMIRU

Golemo zanimanje za Superkup: Evo koliko su ulaznica dosad kupili navijači Dinama i Hajduka

Ni sparina, ni vrućina nisu smetali navijačima Plavih, a hajdukovci bi mogli napuniti maksimirski Jug
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 06. srpanj 2022. 17:15

Golemo je zanimanje Dinamovih navijača za subotnji okršaj s Hajdukom u Superkupu. U srijedu u 11 sati počela je pojedinačna pretprodaja ulaznica na Ticket Pointu pokraj maksimirskog stadiona, a već sat vremena ranije bio je formiran red dugačak 100-tinjak metara. Ni sparina, ni vrućina nisu smetali navijačima Plavih, strpljivo su čekali da dođu na red kako bi kupili vrijedni papirić. Očito je da se produžuje proljetna euforija, kad je cijeli Zagreb disao za svoj Dinamo, stoga i u subotu treba očekivati izvrsno ozračje na maksimirskim tribinama, nadajmo se u granicama korektnog ponašanja.

Do srijede popodne prodano je ukupno 6.500 ulaznica, uključujući i godišnje ulaznice. Kapacitet stadiona za subotnji Superkup bit će ukupno 22.500 mjesta, od toga je predviđeno 2.500 mjesta na južnoj tribini za Hajdukove navijače.

Dodajmo da će u četvrtak u Maksimiru biti predstavljeni novi Adidas dresovi u kojima će Dinamo igrati u novoj sezoni, premijera tih dresova bit će već protiv Hajduka. Pričuvna, ili gostujuća inačica dresova, bit će bijela. (pj)

Već 1.800 karata prodano za maksimirski jug

Puni se i maksimirski jug, u srijedu poslijepodne već je ukupno prodano 1.800 ulaznica. Do subote još ima vremena da brojka pređe i 2.000, s naglaskom da je navijačima Hajduka na raspolaganju 2.500 ulaznica. Taj podatak sugerira kako je moguće da se maksimirski jug napuni do kraja. Navijači Hajduka ovog puta će pored osobnih automobila, kombija i autobusa, koristiti i željeznički prijevoz jer Bili vlak u subotu u 10.00 sati kreće iz Splita za Zagreb po cijeni putovanja od 260 kuna. (jr)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 10:50