GORAN MEHKEK/CROPIX
REAKCIJE NAKON OSTAVKE

Reakcije navijača nakon ostavke Marina Brbića, neki zazivaju i Berlusconija: ‘Sve promijeniti, i oružara‘

Navijači Hajduka na društvenim mrežama imaju podijeljeno mišljenje o Brbićevoj ostavci.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. srpanj 2020. 21:53

Odmah nakon što je predsjednik Hajduka Marin Brbić podnio ostavku na svoju dužnost, javnost je na društvenim mrežama krenula s reakcijama. Podsjetimo, Brbić je odlučio napustiti čelno mjesto splitskog kluba nakon što je postalo jasno da Bijeli neće osvojiti drugo mjesto ove sezone. Ono bi im jamčilo izlazak u kvalifikacije Lige prvaka, što je bio glavni cilj.

Brbićeva ostavka je na Hajdukovom Facebooku ostavila podijeljena mišljenja. Jedni drže da je Brbić postupio moralno i sukladno obećanju, a drugi osporavaju i ovaj njegov mandat...

Ovo su samo neki od komentara:

"Hvala ti bože. Nisam očekivao ovaj moralni čin od čovjeka koji je trebao davno ostaviti Hajduk kome ne pripada ni dušom ni tilom. Još samo da i Tudor pokaže isti moralni karakter i da da ostavku. Svima nama koji žive za Hajduk i koji ga nose u srcu to bi bilo olakšanje i s novim ljudima koji znaju više o nogometu bi možda za koju godinu dosegli razinu Dinama."

"Naravno da je trebao podnijeti ostavku i naravno da treba otići. Sam je rekao ako ne uspijem biti drugi podnijeti ću neopozivu ostavku. E sad dali je ovo probni balun ili stvarno vidjet ćemo uskoro,nebi me iznenadilo da je ovo samo spin...​"

"Koji cirkus za javnost, N.O. neće prihvatit ostavku i nastavit će dalje obnašat funkciju. Baš prozirno...​"

"Svaka čast, čovik od riči, iako, sumnjam da će ga naslijediti neko bolji, samo može gori...​"

"Samo mijenjajte. Berlusconija dovedite. Hoće li iko imat 2 godine u komadu da nešto proba napravit?"

"Obećanje nije ispunio ali je jedini koji donosi bar nešto dobro klubu, kad je klub spasio od propasti onda je bio dobar a svi tzv. dobročinitelji su htjeli propast da mogu reći da su bili u pravu. Rezultat nije dobar ali promjene svakih 6 mjeseci neće donijeti nikad dobre rezultate i to da se more pitati ulicu kako da se vodi klub, e to vodi uvijek u propast."

"Ajmo sad opet promjene od oružara do voditelja akademije da se ne gubi kontinuitet ludila.​"

"Častan potez ali ako ima normalnih u famoznoj Udruzi i Nadzornom odboru onda ostavka neće biti prihvaćena.​"

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 08:11