GORAN SEBELIC/CROPIX Cropix
OŠTRA REAKCIJA NAKON PULE

Rijetko se oglašava u medijima, ali sada nije šutio: ‘Ne znam kad sam ovako nešto vidio zadnji put...‘

Nakon poraza u Puli iz dva kaznena udarca oglasio se direkror Slaven Belupa...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. siječanj 2021. 23:04

Direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović rijetko istupa u medijima, no ovaj put osjetio je potrebu oglasiti se. Povod je poraz Farmaceuta na gostovanju u Puli preokretom iz dva kaznena udarca u završnici susreta kojem je svjedočio na Drosini.

U koprivničkom klubu smatraju se oštećenima suđenjem zelinskog suca Igora Pajača i jednostavno nisu mogli prešutjeti iskustvo koje su doživjeli.

- Izgubili smo ovu utakmicu na nevjerojatan način, ne znam kad sam ovako nešto vidio zadnji put, bar ne od kad je VAR uveden. Čestitke Istri na pobjedi, bila je ovo uistinu prava promocija HNL-a. Mogu samo reći da je glavni glumac večerašnje predstave bio ili tendenciozan ili apsolutno nedorastao, a ne znam što je gore. I znam, sad će krenuti priča o kontaktu, intenzitetu i ostalom. i sve čisto – rekao je Šimunović s puta prema kući, kroz mećavu u Gorskom Kotaru.

Slaven je sad blizu opasne zone, slijedi mu sjeverni derbi s Varaždinom u petak u Koprivnici.

- Žao mi je truda, novaca i živaca koji svi skupa ulažemo u ovo, i onda dođe netko i 'popiša' se po svemu. Ništa, idemo dalje, ove bodove vratiti ne možemo, a glavnom liku, siguran sam, neće pasti ni dlaka s glave i pitanje je samo gdje i kad će opet iskrsnuti da nekome dijeli pravdu – poruka je Slavenovog direktora nakon poraza od Istre 1961.

image
Zvonimir Šimunović
ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 06:54