ANTE CIZMIC Cropix
USUSRET ŠPANJOLCIMA

Krovinović progovorio o ponajboljem igraču Villarreala: ‘Svi dobro znamo tko je i kakve sposobnosti ima‘

‘Smatram da svaku utakmicu trebamo ući 100 posto. Nikoga ne treba podcijeniti, ali ni precijeniti‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 20:26

Filip Krovinović pojavio se na stadionu Levantea kao predstavnik igrača Hajduka. Prvo pitanje bilo je vezano uz najboljeg veznjaka Villarreala, tražilo se Krovinovićevo mišljenje o Daniju Pareju.

- Svi mi znamo tko je Dani Parejo i kakve sposobnosti ima. Potpuni respekt prema njemu, ali fokusirani smo na nas i našu igru. Trebamo igrati lijep nogomet, bez straha. Treba uživati i dati sve od sebe hladne glave. Nadam se da ćemo gledati dobrog Hajduka koji se neće braniti – kazao je Krovinović.

Kako se momčad oporavila od poraz au Zagrebu, što ste kazali jedan drugome u svlačionici ?

- Nije bilo lako izgubiti, ali na nama je da se moramo vratiti što prije u stanje za utakmicu. Spremni smo, nema vremena za razmišljanje kada je ovako puno utakmica u kratkom razdoblju. Pričali smo međusobno u svlačionici i jedva čekamo ovakve utakmice kao što je Villarreal.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Gdje je presuda utakmice? Može li dvoboj otići u 0:0?

- Gdje će biti presuda dvoboja, vidjet ćemo kada završi utakmica. Ali, ne smatram da je uvijek u sve u sredini. Moguće je da će nam napad ili obrana biti najvažniji.

Možete li usporediti veličinu utakmice s prethodnim važnim dvobojima u karijeri?

- Imao sam tu sreću da sam odigrao puno velikih utakmica, igrao sam i velike derbije u portugalskoj ligi, u HNL-u, pa ne bih uspoređivao.

Villarreal je veliki favorit za prolaz prema analitičarima i kladioničarima.

.- To je njihovo mišljenje koje se sigurno temelji na tome da su daleko otišli u Ligi prvaka prošle sezone. Ne moramo puno pričati o Villarrealu, u Europi su u prvih 10.

Je li činjenica da svi proglašavaju Villarreal za favorita olakšavajuća okolnost za Hajduk?

- Možda i jest, ali ustvari nemam neko mišljenje o tome. Smatram da svaku utakmicu trebamo ući 100 posto. Nikoga ne treba podcijeniti, ali ni precijeniti.

Linker
19. travanj 2024 21:51