ANTE CIZMIC Cropix
PORTUGALSKI MEDIJI

Tko je krivac za kaos? Portugalci prstom upiru u - Marka Livaju! ‘Provocirao je i igrače i navijače...‘

Jedan medij ističe i Tonija Borevkovića kao pojedinca koji je pokušavao smiriti ‘svoje bivše suigrače‘
Piše: SNObjavljeno: 10. kolovoz 2022. 22:19

Nogometaši Hajduka sretni se vraćaju u Split. Vitoria je pobijedila u uzvratu (1:0), ali dva gola prednosti s Poljuda Hajduk nije ispustio i sada ga u play-offu Konferencijske lige čeka novi veliki izazov u vidu španjolskog Villarreala.

Utakmicu u Guimaraesu više od igre obilježila je nervoza, kako ona za vrijeme samog susreta tako i ona kojoj smo svjedočili jednom kada je sudac označio kraj. Letjele su stolice, boce, ali došlo je na travnjaku i do masovnog okršaja igrača, ali i ostalih djelatnika oba kluba.

Tko je krivac? Za, jedan portugalski medij nema nikakve dvojbe i po njima je to jedan igrač Hajduka. Da budemo precizniji, portugalski portal Mais Guimarães prozvao je najveću zvijezdu splitskoga kluba - Marka Livaju.

image
ANTE CIZMIC Cropix

"Napadač Hajduka je pred kraj susreta provocirao igrače i navijače Vitorije te je izazvao svađu i agresivno ponašanje. Pomutnja se produžila i kada su se igrači hrvatske momčadi vraćali u svlačionicu, a direktori oba kluba bili užareni. U tim trenucima prema Hrvatima je bačeno i nekoliko stolica", stajalo je u tekstu na MaisGuimarães.pt.

Kaosu s kraja susreta dio je svog prostora posvetio i portal A Bola.

"Konfuzija na završetku. Nakon posljednjeg zvižduka iz obje su se momčadi upustili u žešću razmjenu riječi, a Borevković je pokušavao smiriti svoje bivše suigrače. Mladići Ibrahima Bamba i Dani Silva kod domaćih su se činili posebno uzbuđenima, a poteškoća u kontroli emocija imao je i Moreno Teixeira. Nezadovoljstvo su bacajući stolice iskazivali i navijači na tribinama. Morala je intervenirati i policija te zaštitari kako bi se obje strane smirile", piše A Bola.

image
ANTE CIZMIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix

Linker
20. travanj 2024 07:05