Lionel Messi
 ALAIN JOCARD Afp
PROBLEMI S KOLJENOM

Messi neće igrati ni ovoga vikenda, nastup u velikom derbiju je pod ogromnim znakom pitanja

Argentinac neće duže izbivati s terena, ali ozljeda zahtjeva dnevni monitoring.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2021. 14:09

Ponajbolji nogometaš svih vremena, veliki argentinski virtuoz Lionel Messi propustit će i utakmicu ovotjednog, 8. kola francuskog nogometnog prvenstva u kojoj njegov Paris SG dočekuje Motpellier.

Objavio je to danas, točno u podne, klub s Parka prinčeva nakon što su izašli rezultati najnovijih pretraga Messijeva lijevog koljena. Ono je prije pet dana protiv Lyona pretrpjelo kontuziju koja je danas i ustanovljena te je Messiju naloženo daljnje mirovanje.

Nije ništa puklo, nije se ništa prelomilo, neće biti potrebna dulja, višetjedna ili višemjesečna stanka već je Messiju doznačena dnevna pratnja razvoja stanja njegove ozljede. Podsjetimo, javnost je ostala šokirana kada ga je trener Mauricio Pochettino izvadio dok se hvatala pobjeda protiv Lyona.

Čak je i Messi bio bijesan i ljutit nakon što je morao izaći s terena, ali jedna je TV-snimka pokazala da je uistinu za vrijeme utakmice imao problem s koljenom. Propustio je ogled protiv Metza u srijedu, a neće zaigrati ni ove subote.Pod velikim, ogromnim znakom pitanja je njegov nastup u utorak protiv Manchester Cityja u velikom spektaklu Lige prvaka.

Linker
18. travanj 2024 21:57