STEPHANE DE SAKUTIN Afp
BRUTALNO OTVARANJE SEZONE

Neymarov šou na Parku prinčeva, suigrač oduševljen: ‘Jako je sretan i igra veličanstveno‘

Marco Verratti ne skriva sreću igrom svoje momčadi predvođene sjajnim brazilskim nogometašem
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 14. kolovoz 2022. 09:00

PSG je sezonu otvorio s tri pobjede i gol razlikom 14:2. Fantastično! Posebno je fenomenalan Neymar koji je u tri utakmice zabio pet golova uz tri asistencije.

Talijanski veznjak Marco Verratti ne skriva sreću igrom svoje momčadi predvođene sjajnim Neymarom, autorom dva gola sinoć protiv Montpelliera (5:2) i nezadrživim od početka sezone.

"Igrali smo jednostavno i igrali smo puno po bokovima kako bismo pronašli prostor", analiza je Marca Verrattija.

Kako ste doživjeli ovu večer s ovim povratkom na Park prinčeva?

"To je bio užitak. Dugo smo čekali ovaj povratak na Park prinčeva. Željeli smo se vratiti u prvenstvo i pokazati da smo dobri. Ovo nam je već treća utakmica ove sezone. Publika je uživala gledajući mnogo golova. Bili smo učinkoviti i zadovoljni smo rezultatom. Samo smo malo razočarani što smo primili dva gola."

Kako se Neymar ponaša interno?

"Jako je sretan. Uz igrače koje imamo, kad su sretni, onda to prenesu na sve: suigrače, javnost... Za nas su to jako važni igrači. Trebamo ove sjajne igrače da budu na svom maksimumu. Neymar ima veličanstven početak sezone i sigurni smo da će nastaviti tako."

image

Neymar

STEPHANE DE SAKUTIN Afp

Kako ide vaše druženje s Vitinhom u veznom redu?

"On je jako dobar igrač unatoč svojoj mladosti. Ima sjajnu osobnost. Malo smo drugačiji. Puno trči, igra bez lopte i stvara prostor drugima. Vitinha se dobro integrirao."

Linker
18. travanj 2024 03:44