TOSHIFUMI KITAMURA Afp
STAO U OBRANU ARGENTINCA

Video: Rooney opleo po zvijezdi PSG-a! ‘Takav ego nikad nisam vidio, tko je on da to napravi Messiju?

‘Netko bi ga trebao podsjetiti da je Messi, kada je imao 23 godine, već osvojio četiri Ballon D‘Orsa‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 10:31

Kylian Mbappé jedan je od najboljih igrača na svijetu, ali njegovo ponašanje nakon što je potpisao novi ugovor s PSG-om nikako nije sportsko. Njegovi stavovi su se promijenili, a obračuni s Neymarom, pa i Messijem iznenadili su sve.

O svađi s Neymarom se već sve zna, ali imao je i sukob s Leom Messijem, čije stavove potpuno ignorira. Stoga već postoji puno komentara koji nagađaju kako između francuske zvijezde i ostalih suigrača nema dobrih odnosa. Mbappéove geste nezadovoljstva su evidentne.

Jedna od bivših zvijezda svjetskog nogometa Wayne Rooney, sada trener DC Uniteda u MLS-u, nije želio šutjeti o toj situaciji te je poslao vrlo oštru poruku protiv Mbappéa, a u korist Argentinca.

"Mbappé je kao 23-godišnji igrač predan ignoriranju Messija. Nikada u životu nisam vidio veći ego. Netko bi trebao podsjetiti Mbappéa da je Messi, kada je imao 23 godine, već osvojio četiri Ballon D‘Orsa", rekao je za Depar Sports.

Rooneyjeve riječi obišle ​​su i društvene mreže, gdje se većina korisnika slaže s bivšim igračem Manchester Uniteda i smatra da su Mbappéovi stavovi i geste, te manjak poštovanja prema suigračima i prema Messiju, kojeg smatraju najboljim igračem u povijesti nogometa, doista neprimjereni.

Linker
23. travanj 2024 15:38