CRISTINA QUICLER Afp
NEMILE SCENE

Incident u Sevilli: Tuchel uvrijedio Portovog trenera, Pepe izgubio živce i nasrnuo na Nijemca

Portugalski Record tvrdi da je Tuchelova uvreda na račun Conceicaa bila katalizator ružnih scena
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2021. 11:03

Po završetku uzvratne četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Chelseaja i Porta u Sevilli (1:0 pobjeda Porta) došlo je do komešanja na travnjaku.

Engleski mediji pišu o manjem incidentu, a Chelseajevog menadžera Thomasa Tuchela se tereti da je uvrijedio svog kolegu, Portovog trenera Sergija Conceicaa i rekao mu da 'od**be'.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka došlo je do usijane razmjene mišljenja, u situaciju se umiješao temperamentni stoper Porta Pepe kojeg je od Tuchela morao razdvajati jedan od službenika.

"Da, bilo je uvreda. Rekao sam sucu da je četvrti sudac čuo uvrede. Moj engleski jezik nije savršen, pa nema smisla previše razgovarati o tome. Čuo sam neke uvrede, ali sada je sve prošlo. Nije bilo lijepo, ali moje iritacije na kraju imaju veze s time", rekao je Conceicao upitan o incidentu.

Upitan o incidentu, Tuchel je rekao: "Imao sam malo razmiricu s njihovim trenerom i svi su me odjednom slijedili."

Portugalski Record tvrdi da je Tuchelova uvreda na račun Conceicaa bila katalizator ružnih scena po završetku utakmice. Inače, trenerski se dvojac verbalno sučelio i tijekom same utakmice u trenucima kada Portu nije dosuđen jedanaesterac.

Linker
19. travanj 2024 11:00