TUŽNA VIJEST

Preminuo Stojan Tokić, suvlasnik uspješne tvrtke iz Sesveta: ‘Ostavio je neizbrisiv trag‘

Krenuvši iz poslovnice od 35 kvadrata, u posljednjih 30 godina razvio je najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj i Sloveniji
Stojan Tokić (u krugu)
 arhiva CROPIX

Iz tvrtke Tokić, koja je najveći regionalni distributer autodijelova, izvijestili su da je u subotu, 5. prosinca, preminuo suvlasnik tvrtke Stojan Tokić.

Stojan Tokić rođen je 23. rujna 1961. u mjestu Rakitno u Bosni i Hercegovini.

- Krenuvši iz male poslovnice od 35 kvadrata, u posljednjih je 30 godina sa svojim bratom Ilijom razvio danas najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj i Sloveniji. Na tom putu uvijek je osjećao i djelovao s velikom odgovornošću za sve svoje zaposlenike, njihove obitelji i zajednicu u kojoj tvrtka djeluje.

Njegov prepoznatljiv osmijeh, vedrina i dobra djela koja je činio za vrijeme svoga života ostavili su dubok i neizbrisiv trag u našim životima. Unatoč velikim poslovnim uspjesima, Stojan je ostao skroman i samozatajan čovjek kojemu su na prvom mjestu uvijek bili njegova supruga Ruža, sinovi Zdravko i Ivan te kćeri Katarina i Lucija.

Njegov život bio je prožet dubokom i poniznom vjerom u Boga te vrijednostima katoličke Crkve koje je svakodnevno živio i prenosio na svoju obitelj, ali i na sve zaposlenike tvrtke Tokić. Iako više nije s nama na ovome svijetu, naš Stojan u subotu je započeo svoj život u vječnosti. Svojim djelima pokazao nam je što uistinu znači biti velik čovjek. Stojanu želimo vječni mir u kraljevstvu nebeskom uz obećanje da nikad neće napustiti naša srca - stoji u objavi tvrtke Tokić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 03:07