Getty, screenshot
ZA NJEGA NEMA DILEME

'NEMOJTE GA VIŠE USPOREĐIVATI S NJIM, ZBOG DOBROBITI NOGOMETA' Ronaldo na dan povijesnog uspjeha Lea Messija kupio najskuplji auto na svijetu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2019. 11:28

Mario Balotelli, trenutno napadač Marseilla, na Instagramu je prokomentirao 600. gol Lionela Messija za Barcelonu, fenomenalni slobodnjak koji je prema svemu sudeći zapečatio sudbinu Liverpoola u Ligi prvaka ove sezone.

"Zbog dobrobiti nogometa nemojte više uspoređivati Messija s igračem Juventusa koji nosi broj sedam", moglo se pročitati u Balotellijevom storyju.

Naravno, referenca je jasna, a Balotelli očito misli kako u jednoj od najpopularnijih modernih nogometnih debata – tko je bolji? Messi ili Ronaldo? – dileme zapravo uopće nema.

Ove sezone Messi je u svim natjecanjima postigao 48, dok se Cristiano Ronaldo za sada zaustavio na 27 pogodaka.

FLORENCE, ITALY - SEPTEMBER 06:  Mario Balotelli, Andrea Belotti, Ciro Immobile and  Simone Zaza of Italy in action during a Italy training session at Centro Tecnico Federale di Coverciano on September 6, 2018 in Florence, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
Claudio Villa/Getty Images / Getty Images
Balotelli

Podsjetimo, Juventus je u Ligi prvaka dogurao do četvrtfinala, gdje ga je izbacio Ajax.

A dok je Messi briljirao na Camp Nou u prvoj utakmici polufinala, Ronaldo je postao ponosni vlasnik - najskupljeg automobila na svijetu.

screenshot

Prije dva dana pojavila se vijest kako će Ronaldo postati vlasnik nove Bugattijeve linije 'La Voiture Noire', a riječ je o trenutno najskupljem automobilu na svijetu. Prema pisanju medija, Ronaldo je upravo jučer obavio kupovinu godine, a za spomenuti model će morati iskeširati čak 11 mlilijuna eura. U Bugattiju su potvrdili kako je upravo jučer obavljena kupovina ovog modela, ne otkrivajući ime kupca.

screenshot

Linker
19. travanj 2024 15:25