Neymar nikad neće zaboraviti jednu situaciju s Maradonom...
 AFP
JUNAK VEČERI

Neymar uništio United, otkrio anegdotu s Maradonom pa najavio transfer-bombu: Iduće godine s Messijem!

PSG je odnio sva tri boda iz Manchestera, a Brazilac je bio igrač utakmice, s iznenađenjem nakon pobjede
Piše: SNObjavljeno: 03. prosinac 2020. 08:31

Neymar je zabio dva gola u pobjedi PSG-a na Old Traffordu, bila je to sjajna večer Parižana u odličnom, nadahnutom izdanju. Brazilac je poslije utakmice govorio dakako o utakmici, ali i o Maradoni, njihovom prvom susretu...

"Igrala se utakmica bivših zvijezda Argentine i Brazila i išao sam gledati tu utakmicu. Tek sam počeo igrati za Santos i kako je bus brazilskih igrača bio pun, mene su prebacili u argentinski. Na početku busa bila su dva čovjeka, jedan od njih bio je Maradona", govorio je Neymar u Manchesteru.

"Njih dvojica stavili su me da sjedim odmah do njih i bili su jako pristojni. A kad smo stigli na stadionu, čak su me pustili da s njima uđem u svlačionicu i izađem na travnjak", izjavio je Brazilac.

image
Odlično izdanje Neymara na Otoku
AFP

No Neymar je rekao i još nešto zanimljivo na pressici...

"Ono što želim najviše od svega je igrati opet s Messijem! Želim opet biti skupa s njim na terenu i sljedeća sezona je prava prilika za to", rekao je, te dodaje:

"Siguran sam da iduće sezone opet igramo skupa"

Utakmica? Neymar je zabijao u šestoj i 91. minuti, a jedan od ključnih detalja dogodio se kad je igrač domaće momčadi dobio crveni karton.

"Da, možda sam ga trebao izvaditi van nakon žutog, ali obzirom kako je igrao nije mi davao razlog za to", komentirao je Ole Gunnar Solskjaer situaciju iz 70. minute kad je Fred dobio drugi žuti.

Inače, Fred je bio 49. Brazilac koji je dobio crveni karton u Ligi prvaka, samo ih Francuzi imaju više - 55.

"Razočaravajuća večer. Htjeli smo pobjedu, a na kraju je ispalo ovako... Imali smo bolje prilike, njihova dva gola..., imam osjećaj da smo zaslužili više", neutješan je bio Harry Maguire poslije utakmice.

S druge strane Thomas Tuchel nahvalio je svoje igrače...

"Odlična večer i dobro obavljen posao. Sve je funkcioniralo kako treba, to je momčad koja je spremna za velike domete", dodao je.

Linker
25. travanj 2024 12:07