DAVID RAMOS
MOŽDA JE PRETJERAO?

Predsjednik PSG-a nakon lude noći ostavio nogometni svijet u čudu: ‘Njih dvojica ostaju doživotno!‘

Euforija je zavladala francuskom prijestolnicom, a Nasser Al-Khelaifi je bio najsretniji na svijetu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2020. 16:24

Osim što je predsjednik i vlasnik francuskog nogometnog prvaka Paris SG-a, katarski biznismen Nasser Al-Khelaifi još od ranije ima i svoju televiziju. To je sve popularniji beIN Sports, sportski izdanak Al-Jazeere kojem je ovaj 46-godišnjak na čelu od prvog dana 2014.

Nakon što je njegov PSG pobjedom u završnici protiv Atalante izborio nastup u polufinalu Lige prvaka, gdje će igrati s boljim iz večerašnjeg dvoboja između RB Leipziga i madridskog Atletica, Al-Khelaifi je poručio da će dvije glavne zvijezde njegove momčadi ostati u klubu, ali i ne samo to...

- Neymar i Mbappe ostaju doživotno!

Zvuči pomalo nerealno, s obzirom na još uvijek relativno mlade godine brazilskog velemajstora (28), a i još mlađe u slučaju 21-godišnjeg Francuza. Neymaru se otkako je u rekordnom transferu otišao iz Barcelone predviđa povratak na Camp Nou, a Mbappea se konstantno vidi u madridskom Realu.

- Ovo je jedna sjajna večer u rođendanskoj godini kluba. Sve nam se posložilo na terenu. Jest, bilo je teško, i treba samo kratko proslaviti i posvetiti se polufinalu. I to posebno polufinalu, ne smijemo sada već razmišljati o završnici u koju se tek trebamo plasirati - rekao je Al-Khelaifi.

Osvrnuo se i na stereotipe koji su se praktički do jučer vezivali uz klub...

- Moramo promijeniti mentalitete. Nismo izgubili, pobijedili smo. Ponosan sam na uspjeh naših igrača i struke. Sad će valjda i mediji na nas drugačije gledati...

Na posebno pitanje o izvedbama Neymara i Mbappea predsjednik je odgovorio:

- Iako su njih dvojica u zadnjih nekoliko mjeseci promijenili čitavu momčad, ona je ta koja je isporučila ovaj uspjeh. Što se njih tiče, oni će ovdje ostati do kraja njihovih karijera - rekao je uspjehom vidno opijeni Nasser Al-Khelaifi.

Linker
19. travanj 2024 11:26