SERGEI SUPINSKY
NE IZGLEDA DOBRO

Real Madrid postavio novi negativni rekord u klupskoj povijesti! Evo što je nakon svega rekao Luka Modrić

‘Svaki put kad protivnik povede mi izgubimo samopouzdanje, to je nešto što se mora promijeniti‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2020. 08:18

Real Madrid je nakon još jednog slabog izdanja upisao poraz od Šahtara u 5. kolu Lige prvaka te će mu sada za prolaz biti potrebna pobjea protiv Borussije Mönchengladbach.

Osim poraza valja istaknuti kako je Zinedine Zidane postavio negativan rekord kluba nakon što je u grupnoj fazi primio devet pogodaka što se 'kraljevima' nije dogodilo od sezone 1992/93.

To je također jedan od glavnih razloga zbog kojih se Real trenutno nalazi na ovakvoj poziciji, ali još uvijek nije sve izgubljeno.

- Prvi dio je bio dobar, stvarali smo prlike, ali nismo uspjeli postići pogodak. Sve se promijenilo kada su oni zabili, teško mi je objasniti ovaj poraz. Nalazimo se u teškoj situaciji, ali što je tu je. Mi stvaramo prilike, ali teško zabijamo. Neće ipak sve ići onako kako smo planirali - rekao je Luka Modrić nakon utakmice, pa istaknuo jedan od ključnih problema 'kraljeva':

image
SERGEI SUPINSKY

- Svaki put kad protivnik povede mi izgubimo samopouzdanje, to je nešto što se mora promijeniti. Nedostaje nam i kontinuitet dobrih utakmica, jednu odigramo odličino, a zatim dvije loše. Ostala nam je još jedna utakmice i moramo učiniti sve kako bi došli do pobjede. Moramo vjerovati u trijumf.

Linker
25. travanj 2024 04:07