FRANCK FIFE Afp
LIGA PRVAKA

Šou Messija i Mbappéa! Pogledajte fantastičan pogodak Argentinca; Leipzig srušio City i ostao u Europi

Zanimljivo je krenulo u Ligi prvaka, pet golova vidjeli smo na Parku prinčeva, a tri na RB Areni
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2021. 20:37

PSG - CLUB BRUGGE 4:1 (Mbappe 2', 7', Messi 38', 76' / Rits 68')

PSG (4-3-3): Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Diallo, Nuno Mendes (Od 50. Kehrer) - Wijnaldum, Verratti (Od 84. Ebimbe), Gueye (Od 71. Paredes) - Messi, Mbappe (Od 83. Icardi), Di Maria (Od 71. Herrera)

CLUB BRUGGE (3-5-2): Mignolet - Hendry, NSoki, Ricca - Mata, Vanaken, Balanta (Od 69. Mbamba), Rits (Od 69. Vormer), Sandra (Od 57. Van der Brempt) - Lang, De Ketelaere


RB LEIPZIG - MANCHESTER CITY 2:1 (Szoboszlai 24', SIlva 71' / Mahrez 76')

RB LEIPZIG (4-2-3-1): Gulacsi - Klostermann (Od 46. Simakan), Mukiele (Od 80. Henrichs), Gvardiol, Angelino - Laimer (Od 63. Adams), Kampl; Szoboszlai, Forsberg (Od 79. Brobbey), Nkunku - Silva (Od 86. Moriba)

MANCHESTER CITY (4-3-3): Steffen - Walker, Stones, Ake (Od 87. Dias), Zinchenko - Fernandinho, Gundogan, De Bruyne (Od 87. Palmer) - Mahrez, Foden (Od 46. Sterling), Grealish

CRVENI KARTON: Walker 82'

_______________________________________________

U ranijem terminu, od 18:45, su odigrane dvije utakmice. PSG je pobijedio Clubb Brugge s 4:1, dok je RB Leipzig savladao Manchester City, koji je zadnjih desetak minuta igrao s igračem manje, s 2:1.

PSG je na domaćem terenu ugostio Club Brugge i već u uvodnim minutama pokazao zašto je veliki favorit u ovom susretu. Kylian Mbappe je domaćina doveo u vodstvo već u drugoj minuti susreta nakon akcija koju je praktički sam odradio. Francuz je prošao po boku i dodao Mendesu koji je pokušao ubaciti, a na loptu koju je odbio golman gostiju je natrčao Mbappe i zakucao ju u gol. Njegov prvi pogodak pogledajte OVDJE.

image
FRANCK FIFE Afp

I drugi gol djelo je Kyliana Mbappea. Ovoga puta sjajno ga je proigrao Angel Di Maria, a Mbappe opalio iz trka i zakucao za 2:0. Ovu majstoriju Francuza pogledajte OVDJE.

image

Kylian Mbappe

FRANCK FIFE Afp

Mbappe je nastavio sa sjajnom igrom, a za treći gol je malo promijenio ulogu. Francuz je uposlio Lionela Messija koji zabija s 20-ak metara. Njegov gol pogledajte OVDJE.

image
FRANCK FIFE Afp

U 68. minuti Club Brugge je smanjio na 3:1. Strijelac je bio Mats Rits, a njegov gol pogledajte OVDJE.

Lionel Messi je u 76. minuti izborio dvojbeni penal, a onda iz njega i zabio. Taj gol i situaciju koja je dovela do penala pogledajte OVDJE.

image
FRANCK FIFE Afp

U drugom ranijem susretu RB Leipzig je na domaćem terenu šokirao Manchester City. Konrad Laimer je dobrom loptom pronašao Dominika Szoboszlaija koji zabija za vodstvo domaćina. Njegov gol pogledajte OVDJE.

U 71. minuti Andre Silva povećava prednost Leipziga. Njegov gol pogledajte OVDJE.

image
RONNY HARTMANN Afp

U 76. minuti Riyad Mahrez zabija za smanjenje vodstva Leipziga. Njegov peti gol iz šest utakmica pogledajte OVDJE.

U 82. minuti City je ostao i bez Kylea Walkera koji je dobio crveni karton. Tu situaciju pogledajte OVDJE.

image
RONNY HARTMANN Afp

Linker
19. travanj 2024 07:39