PROFIMEDIA/SCREENSHOT
LUKA SE OGLASIO

VIDEO: Kamere uhvatile Modrićev okršaj s Vidalom! Sve se odvijalo usred velikog kaosa na travnjaku

Real Madrid pobijedio je Inter na Bernabeuu, a Vatreni je u tom susretu bio kapetan Madriđana
Piše: SN, HinaObjavljeno: 07. prosinac 2021. 23:35

U skupini D tek su se u međusobnom dvoboju u Madridu Real i Inter borili za prvo mjesto na ljestvici. Talijanskom prvaku je trebala pobjeda za skok na tron, no već od 17. minute Inter je bio u minusu. Sjajno je, tada, s petnaestak metara suparničku mrežu naciljao Toni Kroos. Bio je to, ujedno, tisućiti pogodak Reala u povijesti Kupa prvaka / Lige prvaka.

Kao i u prvom međusobnom susretu na San Siru, Inter nije igrao loše i imao je brojne prilike, ali su sve ostale neiskorištene. Potom je u 64. minuti pocrvenio gostujući igrač Barrella, a konačnih 2-0 postavio je Marco Asensio u 79. minuti.

Inače, Real je u ovom ogledu kapetanski vodio hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je upisao veliki jubilej, stotu utakmicu u karijeri u Ligi prvaka. Time je postao prvi Hrvat u povijesti s takvim dosegom. Modrić je odigrao svih 90 minuta.

U redovima Intera cijelu je utakmicu odigrao Ivan Perišić, dok je nakon sat vremena igru napustio Marcelo Brozović.

"Godine nisu važne, važna je samo izvedba na terenu. Osjećam se kao da imam manje od 30 godina", rekao je Luka nakon utakmice za španjolske medije.

Inače, Luku smo mogli vidjeti i u jednom kratkom okršaju s Arturom Vidalom koji se dogodio u kaosu koji je rezultirao crvenim kartonom za Barellu. Vatreni je u gužvi uhvatio Čileanca, no ovaj mu je odgovorio odgurivanjem.

Tu situaciju pogledajte OVDJE.

image

Gužva nakon crvenog za Barellu

OSCAR DEL POZO Afp

Linker
12. travanj 2024 12:58