Harry Trump Getty Images
HRVAT MOŽE BIRATI

NAKON SEVILLE I NAPOLIJA JOŠ JEDAN VELIKAN ŽELI RAKETU Prva opcija je razmjena, ali Englezi bi vjerojatno tražili i dodatnih dvadesetak milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2020. 10:15

Svaki danom sve je veči interes za reprezentativcem Vatrenih Ivanom Rakitićem koji će prema svemu sudeći vjerojatno već ovog ljeta napustiti redove Barcelone. Nakon Seville, Atletico Madrida i Napolija, pojavio se još jedan klub koji bi ga želio dovesti, a riječ je o Tottenhamu.

U posljednje vrijeme španjolski mediji često spominju Rakitića, tvrdeći da ga vodeća momčad španjolskog prvenstva želi prodati, a hrvatski reprezentativac je prošli tjedan izjavio kako ne želi biti Barcelonina "vreća krumpira za trgovanje" kada se otvori tržište, te da se i dalje nada ostanku u klubu do kraja ugovora u ljeto 2021. godine.

U Barceloni mu s druge strane nisu ponudili novi ugovor, što je dalo znak drugim klubovima da krenu u akciju. Mundo Deportivo tvrdi kako su u sjevernom Londonu zainteresirani za Vatrenog te bi bili spremni na razmjenu igrača. Na Nou Camp bi poslali Tanguya Ndombelea, dok bi Rakitić otišao u drugom smjeru.

Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Juan Manuel Serrano Arce Getty Images

Španjolci također navode kako bi Spursi mogli tražiti i nešto novca obzirom da se Ndombeleova vrijednost trenutačno procjenjuje na 45 milijuna eura, dok je Vatreni na cifri od 20 milijuna. Ipak, ostaje za vidjeti kako će se stvar s hrvatskim reprezentativcem rasplesti.

Linker
21. travanj 2024 07:28