Graham Arnold

 Screenshot: Twitter
‘NE ZNAM JE LI SE NALJUTIO...‘

Izbornik šokirao objavom popisa za SP u Kataru! S popisa izostavio zeta i uzrokovao ‘potres‘ u obitelji

Izbornik australske nogometne reprezentacije Graham Arnold danas je objavio popis nogometaša koji će zaigrati na SP-u u Kataru
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2022. 17:23

Najveće iznenađenje je što na njemu nema njegovog zeta Trenta Sainsburyja, što bi moglo izazvati svađu u obitelji.

Arnold je na press konferenciji saopćio spisak od 26 igrača za Mundijal, ali na njemu nema Sainsburyja koji je standarni reprezentativac posljenjih osam godina.

Sainsbury igra na poziciji stopera, skupio je od 2014. godine 58 nastupa u dresu australske reprezentacije, a bio je član momčadi koja je zaigrala na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

Prije nekoliko godina oženio je Sainsbury izbornikovu kćerku Elissu s kojom ima dvoje djece. Njegovo ime na popisu svi su očekivali, ali on je doživio hladan tuš.

"Jasno je svima koliko je ovo za mene bila teška odluka. Pričao sam s Trentom koji neko vrijeme nije igrao i bila je to baš teška odluka. Odlučio sam se za igrače poput Souttara i Rowlesa koji su u odličnim formama i zaslužili su da budu na popisu", objasnio je Arnold.

"Ne znam je li se naljutio zbog toga, ali to je bilo jedino ispravno što sam mogao napraviti s obzirom na sve", dodao je australski izbornik.

Sainsbury je aktualni igrač Al-Wakaraha,a bivši član Zwollea, PSV-a Maccabija i Kortrijka. Australija se na SP-u nalazi u skupini D s Francuskom, Tunisom i Danskom.

Linker
21. travanj 2024 17:12