Mathias Pogba tvrdi da je vrač upleten u pobjedu Francuske u Rusiji

 ODD ANDERSEN Afp
BIZARNE OPTUŽBE

‘Paul Pogba angažirao je vrača uoči finala Svjetskog prvenstva u Rusiji kako bi naštetio Hrvatskoj!‘

Vrača Ibrahima zvanog Grande plaćao i 100 tisuća eura po sesiji, tvrdi se u ‘pismima‘ iz zatvora
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2022. 14:57

Mathias Pogba je već neko vrijeme u ratu sa slavnijim bratom Paulom zbog čega je prošli tjedan i završio u zatvoru. Mathias je zatvoren s još trojicom pod sumnjom da je od brata pokušao iznuditi novac, a u igri je bio i pokušaj otmice.

Paul je nakon svega stavljen pod policijsku pratnju, a njegov brat je sada progovorio iz zatvora. Točnije, napravio je to nizom automatiziranih Tweetova i videa na TikToku u kojima nstavlja s optužbama na račun slavnog brata.

"Ako čitate ove poruke, to su poruke koje je objavio automatizirani bot. To ujedno i znači da ja više nisam slobodan, bilo zbog mojeg brata i njegovih nasilnika ili zbog policije. Znači da su pokušaji da me se ušutka uspjeli", počeo je Mathias pa nastavio:

"Svi su se pitali zašto neke stvari nisam otkrio direktno i mislili da je to napravljeno kako bih ucjenjivao brata, ali htio sam samo da on preuzme odgovornost za sebe i ispravi nepravdu. Želimo vjerovati da moj brat kojeg smo voljeli još postoji, ali kad ovaj brat preuzme kontrolu onda čak ni mi kao obitelj ne gajimo velike nade."

image

Mathias Pogba nastavlja s optužbama na račun brata Paula

GUILLAUME SOUVANT Afp

Mathias je u nizu objava nastavio sa svojom verzijom priče.

"Da ne pomiješamo stvari, pritisak na nevinu osobu kako biste dobili nešto je ucjena, a ja nisam ništa očekivao od svojeg brata jako dugo. Pritisak na krivca koji je nepravedan je samo traženje pravde i ispravljanje krivice. Pravda nije jednaka za bogate i siromašne, za poznate i nepoznate. Dakle da, ja ga se odričem tako što otkrivam njegovu nepravdu svijetu dok to još mogu", rekao je Mathias pa dodao:

"Zato ću pričati, ne zbog novaca, nego kako bi nepravda prestala. Kako bi loši ljudi prestali biti heroji. Govorit ću, a onda možete raditi sa mnom što god želite jer sam i tako osuđen kada je moj brat tako odlučio. Oni koji žele razumjeti, pokušajte se samo staviti u moju kožu i zamislite da je sve što govorim istina. Uzmite si vremena i poslušajte što imam za reći i možda ćete shvatiti s kakvim nezdravim bićem imate posla."

Mathias inzistira kako je njegov brat od 2015. plaćao vračevima, između ostalog kako bi začarali zvijezdu Francuske i PSG-a Kyliana Mbappea. Vrač o kojem je riječ se zove Ibrahim, ali nazivaju ga i nadimkom Grande, a navodno ga je s Paulom upoznao bivši branič Tottenhama Serge Aurier.

Mathias tvrdi kako je zvijezda Juventusa plaćala po 100.000 eura po jednom vračanju, a ponekad se to događalo i dvaput mjesečno. Pogba je od vrača navodno tražio da utječe na izvedbu njegovih protivnika, ali i suigrača poput Kyliana Mbappea.

Pogba je navodno vraču platio 2019. godine uoči susreta Manchester Uniteda i PSG-a u Ligi prvaka. Nakon što su na Old Traffordu izgubili 2:0, u uzvratu je United slavio s 3:1 i tako izbacio PSG. Tada je vrač navodno začarao Mbappea, koji nije odigrao dobro u uzvratu.

image

Paul Pogba se mora nositi s teškim optužbama

LINDSEY PARNABY Afp

Mathias se prisjetio i finala Eura 2016. godine, kada je Portugal pobijedio usprkos ‘čudnim stvarima koje su se događale, a koje su uključivale i najezdu moljaca‘ na Stade de Franceu u Parizu. Na tom se susretu ozlijedio i Cristiano Ronaldo, ali Portugalci su uspjeli slaviti s 1:0.

Pogba je navodno vrača koristio i u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je Francuska pobijedila Hrvatsku i osvojila Mundijal. Mathias tvrdi kako je vrač nakon toga postao jako dobar s Pogbom, koji ga je vodio i na Old Trafford kada je Manchester igrao domaće utakmice.

image

Kylian Mbappe vjeruje suigraču iz reprezentacije

FRANCK FIFE Afp

Paul Pogba je pak početkom rujna rekao kako je osoba za koju njegov brat tvrdi da je vrač bio zapravo starješina iz Afrike koji je kontaktiran kako bi odnio milostinju tamošnjoj djeci. U isto vrijeme Mbappe se oglasio pred susret PSG-a i Juventusa u Ligi prvaka i istaknuo kako vjeruje veznjaku Juvea.

"To je njegova riječ protiv riječi njegovog brata", zaključio je Mbappe.

Linker
18. travanj 2024 12:18